• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Fotografie Bombardier/Alstom Traxx - Zdjęcia

Speedway

Znany użytkownik
Reakcje
9.486 18 0
16.10.2022r. 594 005 manewruje po Warszawie Pradze. Skoro manewruje, to czemu ma zapalone trzy białe światła? Śpieszę poinformować, że kilkadziesiąt metrów wcześniej lokomotywa miała włączony tylko jeden biały reflektor. Maszynista widząc mnie z aparatem sam postanowił zrobić mi prezent, poprzez włączenie trzech.
Niniejszą informację dedykuję w szczególności Koledze ignacy500. To co napisałem powyżej, jest prawdą. Bez mrugającego okiem emotikona.
16.jpg

ignacy500

Znany użytkownik
Reakcje
688 18 0
16.10.2022r. 594 005 manewruje po Warszawie Pradze. Skoro manewruje, to czemu ma zapalone trzy białe światła? Śpieszę poinformować, że kilkadziesiąt metrów wcześniej lokomotywa miała włączony tylko jeden biały reflektor. Maszynista widząc mnie z aparatem sam postanowił zrobić mi prezent, poprzez włączenie trzech.
Niniejszą informację dedykuję w szczególności Koledze ignacy500. To co napisałem powyżej, jest prawdą. Bez mrugającego okiem emotikona.
Zobacz załącznik 927689
Ależ ja nigdy nie wątpiłem, że tak było. Uważam, że fajnie się Koledze złożyły okoliczności wykonania tych zdjęć.

Maro16

Aktywny użytkownik
Reakcje
89 4 0
Zobacz załącznik 927689
Ja tam widzę, że ma włączone 5 lamp a to oznacza, że zakończył manewry i wyjeżdża na szlak.