• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja BMW Mercedes i Audi 1:18

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
12.006 47 0
Oby tylko jakość nie leciała w dół. Ostatnie W115 mają kilka uproszczeń względem tych wydawanych wcześniej a W111 czeka u mnie w opakowaniu na dosłanie albo brakującego elementu albo nowego egzemplarza. Nie mniej jednak wiadomość bardzo dobra.

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
12.006 47 0
W W115 nie mam jednego z kloszy tylnej lampy. Mały detal acz znaczący. A jeśli chodzi o W115 to nie są pomalowane rury wydechowe, tylko wsadzone z czarnego tworzywa plus progi nie są pomalowane na czarno a pozostawione w kolorze karoserii. To są różnice względem poprzednich, które zauważyłem.

OP
OP
M

maxilopez

Aktywny użytkownik
Reakcje
376 0 0
Też czekam na inne kolory ale tą 500 E chciałem mieć. Poza tym równolegle wydali 230E w koorze błękitnym, brązowym (rosewood) i bornit rozprowadzanym przez stronkę Norev.

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
12.006 47 0
Póki co nie są to moje kolory, czekam na srebrnego ewentualnie jakiś granatowy metalik. Z tych do tej pory wydanych ten co posiadasz Ty najbardziej mi się podoba oraz błękit. Ja jednak tak jak pisałem wcześniej najbardziej chcę radiowozy i w sumie też jakieś taxi. Na szczęście mają być i jedne i drugie i to zarówno w sedanie jak i kombi.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Skala 1:18 0
Skala 1:18 9
Skala 1:18 2
Skala 1:18 25
Skala 1:18 84