@melonowy cena za manufakturę zawsze bedzie spora, niestety. Pierwsze jazdy beda na Hobby w weekend. Sadzac po projekcie plugu 411s nie powinno byc problemu ze skretem wagonow. Min luk R400 na zwrotnicach.
Sprzegi nie sa mocowane do wozka tylko przed i sa ruchome na boki, jak w kazdym wagonie.
Dziękuję, ze trzymasz za nas kciuki! Do zobaczenia!
@piotr66
Ze zdjec dorabialem detale wagonu. Mieszkam w Poznaniu i mialem pomierzony wagon ze Środy Wlkp. Nie biore sie za projekt bez wlasnych zdjec i wymiarow. Takze to juz mamy wyjasnione.
Okna skopalem troche na poczatku to fakt. Po to pokazuje wszystko na forum bo wiem, ze sa tutaj doświadczeni ludzie w temacie i wlasnie wylapuja takie błędy. Mowiac wprost, nie obrazam się jak ktos mi cos "wytyka", traktuje to jak złoto i poprawiam dla dobra nas wszystkich.
Po 6 miesiaca j od druku 1 plugu z pudlem nic sie nie dzieje, nie wichruje sie i nie skteca. Tyle moge powiedzieć odnosnie druku nadwozi wagonow itp.
Nie ukrywam, technologia wtrysku w forme jaka stosuja producenci jest lepsza od druku. Nie rozwodząc sie dalej postawie tu . Kazdy musi przeliczyć wlasne "za" & "przeciw".
@daromaro
Filmy beda w ten weekend robionei zamieszczone na naszym profilu oraz YT w duzej rozdzielczosci. Beda nagrane nasze wagony 1aw, weglarki wddx bo tez mam oraz pług 411s w akcji - a dokladnke az 3 plugi 411S w tym samym momencie
Przepraszam za literówki - smartfon.
Zapraszam na targi do Poznania w ten weekend i dzięki wszystkim powyzej za odzew w tym temacie! Nastepne zdjecia zamieszcze gotowego modelu w opakowaniu.