Dzień dobry,
na ukończeniu mam właśnie projekt wagonu wąskotorowego w skali 1:87 1AW.
Model jest właśnie w fazie prototypowania pierwszych podzespołów.
Całość druk 3D, detale foto-trawione, kalki Ostbahn.
Kolorystyka będzie dobrana wg bazy RAL.
Model będzie zaprezentowany na najbliższych targach HOBBY w Poznaniu - 29 - 30 Października (nie chwaląc się - w moje urodziny
)
Na początku będzie przydział z Środy Wlkp oraz Śmigiel. Istnieje możliwość zrobienia innych malowań i oznaczeń po dostarczeniu mi zdjęć foto.
Model będzie dostępny w ofercie na stałe - wystarczy dla każdego. Zamówienia na @. Ceny nie podaję bo to nie post sprzedażowy. Można napisać lub wejść na nasz Fanpage.
Zapraszam do Poznania i niebawem wstawię zdjęcia prototypu i film z jazdy po makiecie H0e "Zaniemyśl"
Pozdrawiam
Marcin
BARMAN Modele
na ukończeniu mam właśnie projekt wagonu wąskotorowego w skali 1:87 1AW.
Model jest właśnie w fazie prototypowania pierwszych podzespołów.
Całość druk 3D, detale foto-trawione, kalki Ostbahn.
Kolorystyka będzie dobrana wg bazy RAL.
Model będzie zaprezentowany na najbliższych targach HOBBY w Poznaniu - 29 - 30 Października (nie chwaląc się - w moje urodziny
Na początku będzie przydział z Środy Wlkp oraz Śmigiel. Istnieje możliwość zrobienia innych malowań i oznaczeń po dostarczeniu mi zdjęć foto.
Model będzie dostępny w ofercie na stałe - wystarczy dla każdego. Zamówienia na @. Ceny nie podaję bo to nie post sprzedażowy. Można napisać lub wejść na nasz Fanpage.
Zapraszam do Poznania i niebawem wstawię zdjęcia prototypu i film z jazdy po makiecie H0e "Zaniemyśl"
Pozdrawiam
Marcin
BARMAN Modele

-
9
-
3
-
1
- Pokaż wszystkie