• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Autobusy TomekM

OP
OP
Tomek M.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.545 69 0
OP
OP
Tomek M.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.545 69 0
Witajcie, dzięki za oceny i komentarze ;)
Kolejne Citaro FL, tym razem w wersji przegubowej z ekologiczną reklamą.
Model z floty przewoźnika KViP Uetersen świadczącego usługi w Hamburgu i okolicach.
Cenny dla mnie z dwóch powodów; logo HVV (dwie ostatnie fotki), oraz rok wydania 2009, ciężko go teraz dostać w dobrych pieniądzach,
ale jest, raduje oko i uspokaja kolekcjonerską duszę, kolejny klocek do odfajkowania z listy zakupowej rzeczy potrzebnych jak zęby w dupie;)
https://www.hamburger-fuhrparklisten.de/26.busbilder/6900kvipneu/slides/0841-42,KViP,NS.html
A1.png
DSC_0281.JPG
DSC_0283.JPG
DSC_0285.JPG
DSC_0288.JPG
DSC_0290.JPG
DSC_0292.JPG
DSC_0293.JPG

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.855 388 20
Bardzo ciekawe malowanie. Pięknie ten autobus się prezentuje. (y) Musisz kiedyś Tomku znaleźć czas i przyjechać z modelami na wystawę, żebyśmy mogli pooglądać te Twoje perełki na żywo.

OP
OP
Tomek M.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.545 69 0
Witajcie, dzięki za oceny i komentarze ;)
Ostatnio udało mi się upolować taki unikat kolekcjonerski, AWM niegdyś zrobiło bardzo rzadką wersję Citaro FL w wersji podmiejskiej z układem drzwi 2-2-1, dosyć rzadko jak na Niemcy stosowanym, wyszły chyba tylko trzy malowania, mi udało się zdobyć to najrzadsze, SWH Heilbronn.
Swoją drogą, model idealny na prezentację w Dzień Kobiet, ileż tu jest butów:eek:o_O
No ale wtedy go jeszcze nie miałem ;)

A1.jpg
DSC_0368.JPG
DSC_0372.JPG
DSC_0375.JPG
DSC_0376.JPG
DSC_0380.JPG
DSC_0382.JPG

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Autobusy 23
Autobusy 18
Autobusy 16