• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Auto Loko Motiv nowa firma

Zbyszek

Znany użytkownik
Reakcje
864 77 5
...

Zresztą Jelcz aktualnie także pyta o prawa do marki/wizerunku/logo...:ninja:
Na razie tylko Star siedzi cicho - więc zamawiajcie póki można i póki nam się jeszcze chce.

.
Że tak nieśmiało zapytam, a marka Star jeszcze istnieje? Niech Man się zegnie w pół i pocałuje w d***, jak sięgnie, bo akurat te modele produkowano, jak ten zakład jeszcze istniał, a o Manie nawet nikt nie marzył.

Heniek_Star

Znany użytkownik
BGM
Reakcje
1.126 36 0
Faktycznie totalny absurd. Marki zbudowane siłą ludu pracującego w PRL, następnie w kapitalizmie rozpieprzone w pył, a teraz nawet naszej polskiej myśli technicznej w modelach nie można wykonać bez haraczu $.

Reakcje
0 0 0
PO długich bojach i mnóstwie poprawek oraz pracochłonnych korekt czas przedstawić efekty.

Panie i Panowie!

Oto ŻUBRY z licencjonowanej hodowli beskidzkich modeli pojazdów limitowanych AutoLokoMotiv !!...

Zakład hodowlany oczekuje na zamówienia. Czas realizacji około 3 - 4 tygodni roboczych. Ceny od 140 - 200 zł.
Wersja jednokolorowa bez plandeki , halogenów i wodotrysków jest najtańsza. Elementy fototrawione ograniczają się wtedy do grila, lusterek i skrzyneczki na kanistry.

Wersja najdroższa ma odeskowanie wraz z pałąkami (jeszcze nie sfotografowana i dalej w trakcie prac), wszelkie trawionki widoczne na zdjęciu modelu błękitno białego no i dwu barwne malowanie.

Ustalamy na zamówieniu kolorystykę kabiny, skrzyni, plandeki/lub odeskowania, elementy dodatkowe cenę oraz termin realizacji zamówienia.

Modele w realu prezentują się rzeczowo poprawnie merytorycznie \ bryła/ proporcje/skala) i ekstra estetycznie. Pięknie wyszedł gril wraz z efektem przestrzennym (głębią) i imitacją chłodnicy.
To trzeba mieć we własnych rękach a nie liczyć na photoshop i inne cuda obróbki cyfrowej. Na prezentowanych zdjęciach nie ma żadnej korekty poza skadrowaniem.

Mam nadzieję, że Wam także się spodobają i szybko zagoszczą w Waszych kolekcjach i na makietach (epoki 3C, 4A i tak dalej... do połowy lat osiemdziesiątych) :)

ZUBR A80 green1.jpg
ZUBR A80 Lblue1.jpg

ZAPRASZAM.
Ewa Gacek
Auto Loko Motiv
Modelarstwo Redukcyjne

mail: office@autolokomotiv.pl

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.625 387 20
No i powiem, że wyszedł bardzo ciekawie. Policzę finanse i z chęcią przygarnę przynajmniej takiego jednego Żubra.:)

Bronco_Billy

Znany użytkownik
Reakcje
1.513 18 1
Kit jak kit, ale co ze Starem foresterkiem? Od kiedy to ja się o niego dopytuję i jest tuż tuż? Palców na odliczanie miesięcy dawno mi zbrakło, przechodzę z odliczaniem z pominięciem kwartałów od razu na lata i już się boję o konieczność angażu drugiej ręki mej ...

Reakcje
0 0 0
Zapraszam do składania zamówień na Żubry A-80 :)

STAR "forester" czeka na lepsze czasy. Proszę o wyrozumiałość.
Trzech potencjalnych kupców to trochę za mało aby sobie znowu wypruwać żyły i udowadniać, że da się zrobić model...
Dość już udowodniliśmy.

Poza tym STAR 266 "leśnik", nie będzie zabawką w stylu RK, tylko modelem o cenie przewyższającej trzy lub czterokrotnie ostatni wypust Jelcza 316 z RK ...

baktrian

Aktywny użytkownik
Reakcje
175 3 0
Te Tolkowe terminy to pic na wodę.Zamówiłem 6 Starów termin minął,napisałem maila;z powodu jakichś iluzorycznych przeszkód termin wydłużył się o miesiąc.Już wiem skąd zła sława firmy ciągnąca sie daleko poza granice tego kraju...

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.625 387 20
Nie wiem jak u Was koledzy, ale ja nie mogę narzekać. Jeszcze się na firmie Auto Loko Motiv nie zawiodłem. Wszystko dostarczone na czas. Od wpłaty 3-4 dni i modele są u mnie.
A wracając jeszcze do Żubrów to zrobione są naprawdę świetnie. Jeszcze raz dziękuję Pani Ewie. I taka mała fotka ode mnie, a reszta w moich ciężarowych:

Żubr razem 01.jpg

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.819 40 1
Dokładnie mam takie samo zdanie co "mafo". Kupuję od nich modele od ponad 3 lat i jeszcze nie miałem problemów z kontaktem czy realizacją zamówienia, ale muszę zaznaczyć, że jest to moim zdaniem głownie zasługa P. Ewy.
A tak swoją drogą niebieski ŻUBEREK stoi na moim parkingu już od października!