• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Adam-Modellbau i nowe elementy plastikowe

OP
OP
A

Adam-H0

Gość
Jestem namawiany na zrobienie typowego betonowego masztu do trakcji elektrycznej :?
doszedlem do wniosku ze czemu nie - ale jak zwykle dla wszystkich to samo INFO - zrobie chetnie forme i wypuszcze taki maszt jak dostane dokumentacje i prosze w miare mozliwosci rysunki techniczne :roll:
Chcialbym pomimo "gigantycznej pomocy" stworzyc warunki do robienia makiet i modulow w polskim wyposazeniu 8)

zbych

Aktywny użytkownik
Reakcje
1 0 0
Adam-H0 napisał(a):
Jestem namawiany na zrobienie typowego betonowego masztu do trakcji elektrycznej :?
doszedlem do wniosku ze czemu nie - ale jak zwykle dla wszystkich to samo INFO - zrobie chetnie forme i wypuszcze taki maszt jak dostane dokumentacje i prosze w miare mozliwosci rysunki techniczne :roll:
Chcialbym pomimo "gigantycznej pomocy" stworzyc warunki do robienia makiet i modulow w polskim wyposazeniu 8)
Małe wsparcie techniczne w celu wgryzienia się w temat http://www.trakcja.rail.pl/news.php ;)

OP
OP
A

Adam-H0

Gość
Material zdjeciowy niezly, ale juz wiekszosc wie ile taka forma kosztuje :(
wiec nie moge na "oko", bo bedzie to kit - potrzebne mi dokladne rysunki techniczne
i wtedy to zrobie i beda wszyscy szczesliwi ;)

OP
OP
A

Adam-H0

Gość
WIEM, ZE WIELU MODELARZY szuka motywow jakie maja w okolicy np. bramy wjazdowe i inne obiekty tego typu - jestem gotow wykonywac takie motywy po dostarczeniu rysunkow technicznych i zdjec - CENA bedzie przystepna pod warunkiem, ze przygotowany przedmiot bedzie mogl byc sprzedawany przeze mnie w moim shopie ;)
uwazam ze oferta jest ciakawa dla obu stron :?
Tak zeby wam troche to pocukrzyc - jetem wlasnie w trakcie kupownia maszyny do frezowania w 4 osiach - tak dla wszystkich - oprocz normalnych 3 posowow glowicy dochodzi obrot obiektu frezowanego ;)
i wprowadzam narzedzia ( frezy ) juz od 0,1 mm 8)
Adam

PS

wszystkie pytania i propozycje prosze slac na

office@adam-modellbau.com

OP
OP
A

Adam-H0

Gość
Krotka odpowiedz na pytania " po co ten podwojny element betonowy " ;)
na razie zdjecie z internetu, a jak bede we Wroclawiu to zrobie przy Swiebodzkim w orginale.
:?
Jako informacja wiekszosc drobnych stacji otrzymywala takie ploty. Wiec nie jest to jakis zbyteczny element. 8)

Załączniki

enek

Użytkownik
Reakcje
89 3 4
Adam-H0 napisał(a):
Hallo !!
jak ktos uwaznie czyta, to wie ze OMKIA wspolpracuje juz od dluzszego czasu ze mna i szukane przeze mnie rysunki i dokumentacje nie maja na celu dublowania - tylko wogole zrobienie takich slupow z plastiku !!!
co oczywscie pomoze w naszej wspolpracy nad robieniem lamp oswietleniowych na innych wariantach slupow ;)
Pytanie trochę zniecierpliwionego i potencjalnego klienta ;)
Kiedy w końcu zobaczymy jakieś wspólne dzieło OMKIA i Adam-Modellbau? :roll:

OP
OP
A

Adam-H0

Gość
Czemu unika ??? Jak na razie to nie moge sie obrobic z zamowieniami PLOTU !

Inwestycje tylko na polski rynek trzeba dobrze analizowac :?

Jest w planie polska lampa, ale tak jak juz pisalo paru modelarzy - JEDNA FORMA MUSI ZAROBIC na nastepna :?

tak to funkcjonuje - rzuce sie na ten projekt natychmiast jak dzial w mojej firmie od spraw dodatkow zapali mi zielone swiatlo. To tak po kolejowemu.

TT88

Aktywny użytkownik
Reakcje
36 0 0
Adam-H0 napisał(a):
Czemu unika ??? Jak na razie to nie moge sie obrobic z zamowieniami PLOTU !

Inwestycje tylko na polski rynek trzeba dobrze analizowac :?

Jest w planie polska lampa, ale tak jak juz pisalo paru modelarzy - JEDNA FORMA MUSI ZAROBIC na nastepna :?

tak to funkcjonuje - rzuce sie na ten projekt natychmiast jak dzial w mojej firmie od spraw dodatkow zapali mi zielone swiatlo. To tak po kolejowemu.
Uuuu... to trochę potrwa :p Szara Polska rzeczywistość :roll: