• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny ACME - modele wagonów pasażerskich

matidj201

Aktywny użytkownik
Reakcje
513 10 0
Dystrybucja w Polsce oraz przedstawiciele firmy ACME to totalna porażka.Ja większości wagonów (kontenerowych) kupowałem w sklepach modelarskich we Włoszech gdyż u nas większość nawet się nie pojawiła.Teraz też bym się nie spodziewał cudów.

OP
OP
mikl

mikl

Znany użytkownik
Reakcje
4.678 128 11
Ja tam sie ciesze ze jest znów to co było. W końcu może się uda kupić rzeczy o których się marzyło w 2019...

OP
OP
mikl

mikl

Znany użytkownik
Reakcje
4.678 128 11
Filipie - wydaje mi się że śmieszne jest to ze pytasz tutaj o przyzwolenie czy zgodę żeby zapytać się u źródła nt lokomotywy która Ciebie interesuje. Po prostu napisz do nich i podziel się z nami odpowiedzią!

Ostatnio edytowane:
Reakcje
2.928 583 107
Wracam do mojego pytania o Marysie. Co myslicie o tym? Podpytac w Drim? Zapowiadany od dawna TRAXX3 Lotosu jest w katalogu, natomiast Marysi nie ma. Wyglada na to, ze wyrzucili z planu produkcji?
Wydaje mi się, że mimo wszystko TRAXX3 i "Marysia" to dwa różne tematy. Zauważyłem (na przykładzie taboru czeskiego), że pewne pozycje są w katalogu, mimo że jest przy nich ikonka, że stanowią wyłączną edycję dla sklepu/dystrybutora, a inne modele będące również produktami na wyłączność są tylko na stronie ACME, a nie ma ich w katalogu. Więc spokojnie, moim zdaniem brak "Marysi" w katalogu nie jest tożsame z rezygnacją z jej produkcji.

Rozjazd

Znany użytkownik
Reakcje
2.346 162 7
Filipie - wydaje mi się ze śmieszne jest to ze pytasz tutaj o przyzwolenie czy zgodę zeby zapytać się u zoodle nt lokomotywy która Ciebie interesuje. Po prostu napisz do nich i podziel się z nami odpowiedzią!
Zle zrozumieliscie moj post :) Jaki sens pytac sie Was o zgode czy napisac do dystrybutora? Chodzilo mi o Wasze mysli w tej sprawie. Ot tyle :). Ok, napisze/zadzwonie do nich i dam znac co i jak.

Rozjazd

Znany użytkownik
Reakcje
2.346 162 7
Czy któryś z Kolegów mógłby potwierdzić, czy wagony 1. i jeden 2. klasy w zestawie Sobieski są tego samego typu co w zestawie Polonia?