Muszę przyznać,że św. Mikołaj, albo jak ktoś woli Dziadek Mróz ma świetny gust i zna się na modelach w skali 1/87

Model już tu był pokazywany kilkakrotnie,
ale jest tak świetnie wykonany, że nie zaszkodzi znowu napisać coś o nim. Akurat trafiłeś w sedno sprawy, bo ogólnie zainteresowałem się tą marką na przyszłość,
jeśli chodzi o modele 1/87. Ale zakończę przemyślenia na temat Twojego rewelacyjnego prezentu Barburkowego

Dzisiaj w moich stronach to święto jest hucznie
obchodzone

Busch naprawdę się postarał i wypuścił superprodukcję ze znakiem gwiazdy na atrapie. Kolor brązowy bardzo pasuje do tego przestronnego, luksusowego
kombi klasy wyższej. Chromowane dodatki dopełniają ten luksus w skali 1/87 na pięknych felgach. To tyle, a teraz wracam do ciekawostki dotyczącej aktualnych modeli
Mercedesa

Nie tak dawno bo przeszło miesiąc temu, na chacie herpy pojawił się wątek odnośnie wypuszczenia nowości spod znaku M-B. Padło pytanie o Mercedesa AMG GT.
Otóż herpa potwierdziła,że w listopadzie wypuści nowiutkiego AMG GT. Kilka dni temu napisałem do oficjalnego sklepu Mercedes-Benz z Niemiec i pewna Pani Nicole dzisiaj mi
odpisała, że z przykrością musi stwierdzić, iż Mercedes AMG-GT oraz S-Klasse Coupe nie będą dostępne w skali 1/87. Jeśli to prawda, to trochę jestem zły na herpę, że tak podchodzi
do tematu odnośnie nowych Mercedesów. Herpa zrobiła mi tylko smak wypuszczając w marcu nową C-Klasse i w sierpniu wersję T. Ostatnio Mercedes znowu powrócił do łask Buscha i
wypuścił nowe smarty oraz nową V-Klasse. Tym sposobem chyba wybierają model, który im pasuje w planach marketingowych i promują go poprzez skalę 1/87. Pozostaje czekać na nową
C-Klasse Coupe, która zadebiutuje dopiero pod koniec roku 2015, tak samo jak zupełnie nowy GLC (nastepca GLK), który bazuje na płycie podłogowej C-Klasy. Dla mnie to są pewniaki herpy