• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

1:64 Lotus

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.943 387 20
Fajny model. Lakier metalic fajnie wygląda razem z czarnym dachem. Szkoda tylko, że zderzaki są pomalowane, a nie chromowane.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.943 387 20
Wow!!! Jaki brzydki. Z tyłu to jeszcze jakoś wygląda, ale z przodu to masakra, w ogóle mi się nie podoba. No a złote felgi już zupełnie mi tu nie pasują. Za to opony z białym bokiem wyglądają rewelacyjnie. Trzymają klimat tamtych lat. Lepiej, jak dla mnie przynajmniej, wyglądałby w czerni i z chromowanymi felgami.

SECOND MODELS

Znany użytkownik
Reakcje
7 0 0
Powiem tak buick rewelka , a staruszek Chevy delivery z z 1939 też mi sie podoba jest on stylizowany na LOW RIDER'a dlatego taka kolorystyka i design :)
a tak na marginesie to na pewno ERTL ? Bardziej wygląda mi na REVELL'a ale może się mylę ;)

OP
OP
lotus102

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Powiem tak buick rewelka , a staruszek Chevy delivery z z 1939 też mi sie podoba jest on stylizowany na LOW RIDER'a dlatego taka kolorystyka i design :)
a tak na marginesie to na pewno ERTL ? Bardziej wygląda mi na REVELL'a ale może się mylę ;)
Masz rację ,pomyliłem się .;)[DOUBLEPOST=1402747547,1402746172][/DOUBLEPOST]Chewrolet Revell seria Low Rider
1084.JPG
1085.JPG
1086.JPG
1087.JPG
1088.JPG
[DOUBLEPOST=1402747754][/DOUBLEPOST]
1089.JPG
1090.JPG
1091.JPG

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.943 387 20
Bryła samochodu bardzo fajna, ale jakoś nie podoba mi się takie malowanie, może przez te kolory...

SECOND MODELS

Znany użytkownik
Reakcje
7 0 0
tak to bywa :) zapytaj Brody jak ja się mylę .... zawsze u Niego :) gdy coś pakuję...
Nie uwierzysz to już jakaś fobia z mojej strony :) a tak na marginesie dziękuje Marcinowi za moje wybryki :) a raczej tolerancję :)
a wracając do tematu modele revell'a w malowaniach stricte HOT rod lub LOw riders musza takie być ! to są repliki z aut po tuningu z za wielkiej wody.Niestety Ci ludzie faktycznie mają słaby gust .... ale jak coś juz biorą na "tapete" to wychodzi im nieźle :)

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.401 109 2
tak to bywa :) zapytaj Brody jak ja się mylę .... zawsze u Niego :) gdy coś pakuję...
Nie uwierzysz to już jakaś fobia z mojej strony :) a tak na marginesie dziękuje Marcinowi za moje wybryki :) a raczej tolerancję :)
a wracając do tematu modele revell'a w malowaniach stricte HOT rod lub LOw riders musza takie być ! to są repliki z aut po tuningu z za wielkiej wody.Niestety Ci ludzie faktycznie mają słaby gust .... ale jak coś juz biorą na "tapete" to wychodzi im nieźle :)
No wiesz jak jest każda cierpliwość się kiedyś kończy :ROFL::ROFL::ROFL::ROFL::ROFL::ROFL:;):)
Żartuję oczywiście, nie myli się tylko ten co nic nie robi , jakbyś był chirurgiem i zapomniałbyś wyjąć ssaka i go zaszył w moim brzuch , pewnie bym Ci nie wybaczył, ale jak czasem się coś do paczki zapomni włożyć to jeszcze nie koniec świata.;)

Wracając do modelu, też takowy posiadam i mi się podoba.(y)

SECOND MODELS

Znany użytkownik
Reakcje
7 0 0
ja pierdzielę , jak dobrze że nie operuję :)
ssak to pikuś :) co ja bym mógł tam zaszyć ,schować... ooooh Dużo :)
a jak Byś po operacji się wysunął do toalety ... a tu nagle SCANIA Herpowska zamiast tasiemca ? ... :)
i .... :)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.943 387 20
Ciekawy model. Trochę tylko psują wygląd przednie lampy, ale dodatki rekompensują tą niedogodność. Podnoszone zawieszenie pierwszy raz widzę w takich małych modelach.