Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
lekko pozłocić światła ,i model nabierze nowego blasku ,ale lekko jak muśniecie samuraja mieczykiem po uchu
ta seria z Aw powinna mieć wklejane światła nie malowane ,jednak i tak im dziękuję ze w takiej skali puszczają te modele .Koszt matrycy i tp ... sami wiecie
model występuje w dwóch kolorach taki jak na foto lub czerwony ...oraz tak zwany "poszukiwany " czerwony metalic jednak cena koło 100zl za lakier i unikatowość
trzeba coś pomachać pędzelkiem i będzie super .... a najlepiej suchy weathering bez ingerencji w resztę karoserii.
Chyba ze tworzymy "złomka" to już tylko wyobraźnia nam podpowie co robić
Może poźniej na aukcję wstawi hłe hłe.[DOUBLEPOST=1401202854,1401201303][/DOUBLEPOST]Widziałem kiedyś podobny model Pontiaca tyle, że z wersalkami z przodu i z tyłu
A A A A
OK, zatkało mnie...
Wyduszę z siebie dwa słowa: ile chcesz?
Nie no, świetny model, pięknie wykonany, bardzo podoba mi się przód-jest taki dopracowany.
Silnik również ładnie dopieszczony, normalnie szok
Bardzo bardzo bardzo mi się podoba!
A A A A
OK, zatkało mnie...
Wyduszę z siebie dwa słowa: ile chcesz?
Nie no, świetny model, pięknie wykonany, bardzo podoba mi się przód-jest taki dopracowany.
Silnik również ładnie dopieszczony, normalnie szok
Bardzo bardzo bardzo mi się podoba!