• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Makieta domowa Świat w pomniejszeniu - wariant dla płaskoziemców

OP
OP
void-tech

void-tech

Znany użytkownik
Reakcje
920 34 1
@Andrzej Harassek nie mam zdjęć, nie zamierzam się o nie starać, ale ... wierzę tym którzy widzieli na własne oczy (cztery różne systemy w jednym miejscu). Poza tym, na "PKP", nie ma rzeczy niemożliwych. Tak jak w całej "budżetówce" albo ex-budżetówce.
Tu nie chodzi o odwzorowanie czegoś co ktoś uwiecznił na zdjęciu.
Każda sytuacja miała szansę zajść.

Kris

Znany użytkownik
Reakcje
2.777 52 5
Wojtek, ja bym wywalił to zielone badziewie. W to miejsce dał ze 3 szafki metalowe (takie szatniowe) i sprawa załatwiona.
Mała kosmetyka a załatwia sprawę.

OP
OP
void-tech

void-tech

Znany użytkownik
Reakcje
920 34 1
U mnie, płynnie z makiety, przerzuciłem się na "moduły". Tam akurat nic ciekawego się nie dzieje (ot, taka aranżacja przestrzeni, po sianiu trawy).
Z okazji urlpu/odpoczynku/świąt na warsztat wpadły cztery budynki - dwie budki (bud. gospodarcze) oraz dwa zespoły garażowe:
[1]
Budka drewniana.jpg
To swego rodzaju eksperyment. Drewniany eksperyment do którego jeszcze dojdą parapety i dach z falistej blachy stalowej.

[2]
Murowany_1.jpg Murowany_2.jpg Murowany_3.jpg Murowany_4.jpg Murowany_5.jpg Murowany_6.jpg
Budynek gospodarczy, murowany z papą na dachu

[3]
Garaze_1.jpg Garaze_2.jpg Garaze_3.jpg Garaze_4.jpg
Garaże.

Wszystko brudne, gdzieniegdzie kalkomanie...

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Buduję makietę 6
Buduję makietę 9
K
Buduję makietę 797
Buduję makietę 23
Buduję makietę 13