Taaak ale oni mają jakiś dziwny system ustalania cen przy zamówieniu nie hurtowym:
3. Zasady ustalania cen dla zamówień ze strony:
Ceny widoczne w naszej ofercie obowiązują przy zamówieniach hurtowych. Dla zamówień ze strony przyjmujemy, że zamówienie hurtowe to takie, dla którego średnia wartość pozycji zamówienia wynosi co najmniej 10,00 zł, a cała wartość zamówienia przekracza 60,00 zł.
Dla zamówień, które nie spełniają tego warunku, naliczamy dopłatę opisaną poniżej i rozdzielamy ją proporcjonalne na wszystkie towary, przez podniesienie cen.
Dla zamówień o wartości poniżej 60,00 zł doliczamy 2,00 zł za każdą pozycję zamówienia, jednak nie mniej niż 12,00 zł dopłaty na całe zamówienie.
Dla zamówień o wartości 60,00 zł lub więcej dopłatę liczymy dzieląc wartość zamówienia przez 10,00 zł, a wynik zaokrąglając w dół - daje to liczbę pozycji bez dopłaty. Jeśli jest ona mniejsza niż liczba pozycji zamówienia, to za każdą z pozostałych pozycji pobieramy 2,00 zł dopłaty.
Ja robiłem tam zamówienia osobiście na obudowy, także mi wychodziło, że doliczyli tylko VAT ale cena jednostkowa była ok. 40zł.