Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Ciekawe kombinacje , jednak ja nie przepadam za długimi zestawami . Natomiast daf to istny majstersztyk prostoty . Szarość z chromem i ten dość bogato oznaczony kontener z czerwonym napisem dają mu niesamowitego uroku
Świetne są te Twoje zestawy, jednak ja wolę jak zestaw z kontenerem nie jest aż tak dobrany kolorystycznie. Moim zdaniem takie zestawy to powinny być składaki.
Kolejne ciekawe kontenerowce. Najbardziej podoba mi się Daf z krótkim kontenerem. Koń idealnie pasuje do tej puszki. Pozostałe też nie odbiegają daleko, ale jednak w tym wypadku wolę zestawy z naczepą.
Dobrze, że siedziałem bo wrażenie jakie na mnie DHL zrobiła to ...... A i Daf-ik też pierwsza klasa. Ten szary kolor całego zestawu z kontenerem i czerwonym napisem dodaje mu niesamowitego uroku. Pogratulować modelu.
Scania wygląda kapitalnie. Pięknie się do niej wpasowuje ten tankkontener. Podoba się. A Daf znany i lubiany. Też zrobiony bardzo fajnie i jak się nie mylę, to ma nadrukowany numer na tyle kabiny.
Scania pięknie się prezentuje . Idealnie jak dla mnie . Co do dafa to felgi poprawiły ten model , ale ja bym go tak bez puchy zostawił . Nie każdy musi ją mieć .