• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Zestawy kontenerowe - kolekcja darius25

Reakcje
11.429 67 1
Ciekawe kombinacje , jednak ja nie przepadam za długimi zestawami . Natomiast daf to istny majstersztyk prostoty . Szarość z chromem i ten dość bogato oznaczony kontener z czerwonym napisem dają mu niesamowitego uroku

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Świetne są te Twoje zestawy, jednak ja wolę jak zestaw z kontenerem nie jest aż tak dobrany kolorystycznie. Moim zdaniem takie zestawy to powinny być składaki. :niepewny:

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.799 387 20
Kolejne ciekawe kontenerowce. Najbardziej podoba mi się Daf z krótkim kontenerem. Koń idealnie pasuje do tej puszki. (y) Pozostałe też nie odbiegają daleko, ale jednak w tym wypadku wolę zestawy z naczepą.

jakcuk

Aktywny użytkownik
Reakcje
10 0 0
Dobrze, że siedziałem bo wrażenie jakie na mnie DHL zrobiła to ...... A i Daf-ik też pierwsza klasa. Ten szary kolor całego zestawu z kontenerem i czerwonym napisem dodaje mu niesamowitego uroku. Pogratulować modelu.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.799 387 20
Kolejny świetnie dobrany kolorystycznie model. Jestem pod wrażeniem całej Twojej kolekcji. Podziwiam i gratuluję kolejnych nabytków.

OP
OP
darius25

darius25

Aktywny użytkownik
Reakcje
28 0 0
Od jakiegoś już czasu posiadam ten model Scanii w kolekcji,ale jakimś dziwnym trafem nie został on jeszcze pokazany w moim temacie.

DSCN6330.JPG
DSCN6331.JPG

A tutaj juz dobrze Wam znany model Dafa,który czeka na nowe kontenery MSC,które Herpa powinna niebawem wypuścić.

DSCN6333.JPG

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.799 387 20
Scania wygląda kapitalnie. Pięknie się do niej wpasowuje ten tankkontener. Podoba się. A Daf znany i lubiany. Też zrobiony bardzo fajnie i jak się nie mylę, to ma nadrukowany numer na tyle kabiny.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 10
Samochody ciężarowe 93