Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Betz z żółtego pudełka nawet dziś , działa na wyobraźnię... Kapitalne są szczegóły, w tej specjalnej serii no i tu jeszcze kapitalny ciągnik trzyosiowy.
Ojej pamiętam czasy jakie było wariactwo na Allegro z Betzami i jakie ceny. Już nie wspomne za modele w żółtych pudełkach. Co faktu nie zmieni te modele dalej są w cenie. I kazdy chce mieć Betza.
Kolekcjonerów ciężarówek dzieli się na trzy kategorie, na tych co mieli, mają i będą mieć coś z Willi Betza, ja żałuję każdego ze sprzedanych WB,
no ale miałem nie wracać do zbieractwa a stało się inaczej
Witam . Tak tak , tak jak koledzy piszą każdy musi miec przynajmniej jednego Beatza w kolekcjii. Ja żałuje ze że przestałem je kupywać jakies pare lat temu . A przez ostatnie 6 lat tyle ich wyszło że trzeba było by sie gdzieś zapożyczyc na kupno tego wszystkiego.
Oj tam oj tam nie ma trzego zazdrościć Musze przyznać ze sam ciągnik robi wrażenie. Mała wąska dzienna kabina na długim podwoziu. I modelik wydaje sie bardzo długi. Też bardzo lubie ten model. Dzieki