• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

WYSTAWA MODELI POZNAŃ 2013 PAŹDZIERNIK

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.013 158 2
A teraz na wesoło...

Będę miał typka na fotce a niech ma ....
Obraz 005.jpg

Kupiłem takiiii..... dźwig.
Obraz 008.jpg

Nie wiem co to oznacza....
Obraz 140.jpg

Miki zobaczył ile Broda kupił modeli...

Obraz 004.jpg

Proszę... ześlij mi masę modeli z nieba.
Obraz 006.jpg

Kto głośniej krzyknie...
Obraz 138.jpg

Reakcje
0 0 0
Darek...do jasnej Anieli, te kontenery Twoje po nocach będą mi się śnić :D! Dobra robota Panowie, na takie fotki liczyłem ;) Świetnie, że impreza udana, oby za rok i mnie tam przygoniło :) A fotki innych stoisk macie? Jakieś WSI czy cuś takiego :)?

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
37 4 0
Witam :) Ja ogólnie jestem MEGA zadowolony z wizyty na MTP 2013, faktycznie niech żałują Ci co nie dali rady, było bardzo miło i sympatycznie ;) pomimo dwóch oddzielnych stoisk (1:87) wszyscy wszystkich odwiedzali i ze sobą rozmawiali w imprezowej atmosferze. Ja ze swojej strony dziękuję Wszystkim za odwiedziny i za rozmowy w miłej atmosferze ...do zobaczenia za rok (y) (a tym czasem do usłyszenia Tu na forum) :D.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.136 108 2
Na świeżo relacja: http://poloniki.pl/hobby-2013-relacja/ :) Jutro jak się uda, to na fb polonikowego wstawię trochę wiecej fotek.
Matt jak się nie znasz na modelach to z łaski swojej nie pisz takich bzdur szanuj siebie i innych.
Seryjnych modeli na naszym stoisku było dość sporo ale na pewno nie więcej niż 30% no chyba że znasz linki do sklepów gdzie można kupić Iveco w barwach PEKAESU, rykszę zrobioną z Trabanta , a może Mercedesa 207 lawetę.
Nie wiem po cholerę wprowadzasz jakieś głupie antagonizmy , sokoro ludzie z stoiska Rafała to również nasi koledzy z forum, znamy się , lubimy i podziwiamy wzajemnie swoje prace, a twój tekst który pozwoliłem sobie zacytować jest po prostu typowo dziennikarski i napisany tylko po to by namieszać.

"""Drugie stanowisko – sporo większe zajęte było przez grupę skupioną wokół jednego z forów modelarskich. Pomimo dużo większej liczby prezentowanych modeli nie robiło ono aż tak wielkiego wrażenia, gdyż wystawiane były tam głównie modele seryjne. Na plus zasługują niewątpliwie dioramy kamieniołomu oraz ciekawa makieta remizy strażackiej."""

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.013 158 2
No i jeszcze jedna uwagę, żebyśmy żyli w pełnej świadomości... nie jednego forum, nie jednego forum....
Czasami lepiej zapytaj, niż coś naskrobać i wtedy wychodzą takie nie jasności.

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Na szczęście sam byłem kilka razy tu i tu, i zawsze sobie z kimś pogadałem w przyjacielskiej atmosferze. A tekst faktycznie sugeruje czytelnikowi podziały, które na pewno gdzieś tam są, ale bynajmniej nie było nic takiego na MTP.

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
37 4 0
To że były 2 stoiska nie znaczy że jesteśmy w jakikolwiek sposób podzieleni... :) Owszem stoiska były dwa ale PÓŁ w jednym miejscu, PÓŁ w drugim miejscu co daje nam CAŁOŚĆ :p czyli ludzie z FORUM TEGOŻ forum :podstepny: i proszę nie wprowadzać zamieszania niepotrzebnego bo atmosferka jak już pisałem była (y).

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.136 108 2
Może użyłem faktycznie zbyt ostrych słów. Plus tekst pisany w pociągu, koło 12 w nocy. Poprawiłem to i owo, myślę, że jest lepiej.
Spoko Matt widzę że, jesteś gościem z którym można normalnie porozmawiać i dzięki za zmodyfikowanie tekstu, moim zdaniem jest teraz o wiele ciekawszy i odpowiada temu co tam było, a na targach atmosfera była naprawdę świetna a wrażenia nie zapomniane,(y)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Archiwum 23
Archiwum 64
Archiwum 6
Archiwum 176