Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Maciek, piorunie ! Nie drażnij ludzi Żałuję , i to jeszcze zanim impreza się zaczęła to już było szkoda, ale nie wypaliło w tym roku...
Zapowiada się ciekawie Mam nadzieję, że to początek relacji i jeszcze ktoś się zlituje i uraczy nas fotkami z tego spotkania. Póki co brakuje mi fotek mocnego akcentu kontenerowego, który to widnieje na tablicy znaku i wspólnej foty uczestników- chyba nie zapomnieliście o tej istotnej kwestii ?
Diorama i obładowany SK-acz to robota Brodagaza.
Spotkanie bardzo fajne, miła atmosfera. Szkoda, że nie mogłem zostać dłużej, ale może następnym razem. Dzięki wszystkim. A teraz fotki.
Byłem całą sobotę - ogólnie mniej wystawiających, ale nasza skala 2 silne grupy miała. Co najlepsze? Modele Rysy ( polskie służby mundurowe i wielki dźwig - szacun!) , modele Brody (te małe dioramki (mnie kilka sztuk zachwyciło) - na żywo - zupełnie inny człowiek ma odbiór.Oczywiście Rekin z modelików.pl przyciągał największą liczbę spojrzeń. Pogadałem i obszedłem z synem chyba wszystko z 10 razy...a zrobiłem zakupy - w moje łapki opróczk kilku nawych modeli (FERCAM też) wpadły drzewka od MBR i nabyłem wreszcie aero - trzeba będzie się uczyć malować. Dzięki wszystkim za szybkie pogaduchy. Za rok zjeżdżamy z młodym już w piątek - tym razem znów z modelami.
A ja napiszę jedno, niech żałują ci, którzy nie dotarli z różnych przyczyn.
Atmosfera bardzo fajna, na wesoło... było co pooglądac, było się z czego pośmiac.