Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Nie wiem dlaczego nikt nie napisał na plakacie, że to hala sportowa 150 metrów dalej, w głębi zjazdu z głównej drogi,
po drugiej stronie ulicy. No żesz ty, nie każdy zna Stęszew.
Ale wszedłem za dychę i było dla mnie bardzo fajnie.
Pogadałem trochę, czegoś się dowiedziałem i popstrykałem parę zdjęć.
Ostatnie z nich jest chyba najsmutniejsze, ale o tym na końcu.
Zaczyna SPUR 1. Jak zawsze miła rozmowa i efekt "wielkości".
No i to smutne trochę ostatnie zdjęcie. Sami maszyniści i "oglądających z dziesięciu" - w tym ja.
Szlak bardzo fajny, długi, z bezpośrednim dostępem w każde miejsce makiet.
Dla mnie fajnie, bo luz i można było z bliska, ze spokojem obejrzeć i sfotografować.
No ale wystawy robi się dla ludzi.
Zdjęcie robione w sobotę po godz. 16, ale niestety było tak od południa gdy wszedłem na salę.
Szkoda, bo całość przygotowana dobrze.
Ze zdjęć to wszystko, a efekty rozmów między innymi z Robertem "ROBO" w temacie o TKt48. TU LINK
Aaaa i jeszcze pozdrawiam kolegów posilających się w aucie na parkingu,
których widziałem wyjeżdżając samochodem.
Potwierdzam słowa @melonowy Radka, co prawda przyjechałem późno, parę minut po 15 i do 17 ruch minimalistyczny, aż byłem w szoku po tym co widziałem we Wołowie czy też w Sosnowcu.
Jedynie dla filmujących i fotografujących to był raj, nikt nie popychał ani nie wchodził w kadr.
Przy okazji dziękuję koledze @melonowy za miłą, choć krótką rozmowę .
O zgrozo niebyło gołych desek to tak dla informacji szczególnie dla Kpt. Nemo. Ogólnie mogę stwierdzić ,że impreza fajnie zorganizowana ,co do zwiedzających ,to faktycznie mało ,nie wiem czy to za sprawą opłaty-symbolicznej ,ale zawsze .
Moim zdaniem ta symboliczna "dycha" to nie był problem.
Chyba za mało rozgłosu to wszystko miało.
Ja tylko tu, w tym temacie się o tym dowiedziałem, a o zgrozo, pojechawszy tam i tak o mało co bym nie wlazł,
bo bym nie trafił! TU LINK
Desek było ze 200m, ale wszystkie zagospodarowane...
Ogólnie mogę stwierdzić ,że impreza fajnie zorganizowana ,co do zwiedzających ,to faktycznie mało ,nie wiem czy to za sprawą opłaty-symbolicznej ,ale zawsze .