• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Wystawa Kolei w Miniaturze STĘSZEW 2025

melonowy

Znany użytkownik
Reakcje
1.882 37 1
Nie wiem dlaczego nikt nie napisał na plakacie, że to hala sportowa 150 metrów dalej, w głębi zjazdu z głównej drogi,
po drugiej stronie ulicy. No żesz ty, nie każdy zna Stęszew.:confused:
Ale wszedłem za dychę i było dla mnie bardzo fajnie.
Pogadałem trochę, czegoś się dowiedziałem i popstrykałem parę zdjęć.
Ostatnie z nich jest chyba najsmutniejsze, ale o tym na końcu.
Zaczyna SPUR 1. Jak zawsze miła rozmowa i efekt "wielkości".
ADSC06780-min.JPG ADSC06783-min.JPG ADSC06784-min.JPG ADSC06892-min.JPG ADSC06893-min.JPG ADSC06894-min.JPG ADSC06896-min.JPG ADSC06897-min.JPG ADSC06899-min.JPG ADSC06900-min.JPG

melonowy

Znany użytkownik
Reakcje
1.882 37 1
DSC06938-min.JPG EDSC06911-min.JPG EDSC06912-min.JPG EDSC06913-min.JPG ZDSC06907-min.JPG ZDSC06908-min.JPG ZDSC06909-min.JPG
No i to smutne trochę ostatnie zdjęcie. Sami maszyniści i "oglądających z dziesięciu" - w tym ja.
Szlak bardzo fajny, długi, z bezpośrednim dostępem w każde miejsce makiet.
Dla mnie fajnie, bo luz i można było z bliska, ze spokojem obejrzeć i sfotografować.
No ale wystawy robi się dla ludzi.
Zdjęcie robione w sobotę po godz. 16, ale niestety było tak od południa gdy wszedłem na salę.
Szkoda, bo całość przygotowana dobrze.
ZZDSC06910-min.JPG

Ze zdjęć to wszystko, a efekty rozmów między innymi z Robertem "ROBO" w temacie o TKt48.
TU LINK

Aaaa i jeszcze pozdrawiam kolegów posilających się ;) w aucie na parkingu,
których widziałem wyjeżdżając samochodem.(y)

Ostatnio edytowane:

Krocik TV

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
890 7 0
Potwierdzam słowa @melonowy Radka, co prawda przyjechałem późno, parę minut po 15 i do 17 ruch minimalistyczny, aż byłem w szoku po tym co widziałem we Wołowie czy też w Sosnowcu.
Jedynie dla filmujących i fotografujących to był raj, nikt nie popychał ani nie wchodził w kadr.
Przy okazji dziękuję koledze @melonowy za miłą, choć krótką rozmowę :).

KoVaL

Znany użytkownik
Reakcje
2.990 57 5
O zgrozo niebyło gołych desek to tak dla informacji szczególnie dla Kpt. Nemo.:) Ogólnie mogę stwierdzić ,że impreza fajnie zorganizowana ,co do zwiedzających ,to faktycznie mało ,nie wiem czy to za sprawą opłaty-symbolicznej ,ale zawsze .

melonowy

Znany użytkownik
Reakcje
1.882 37 1
Moim zdaniem ta symboliczna "dycha" to nie był problem.
Chyba za mało rozgłosu to wszystko miało.
Ja tylko tu, w tym temacie się o tym dowiedziałem, a o zgrozo, pojechawszy tam i tak o mało co bym nie wlazł,
bo bym nie trafił! TU LINK
Desek było ze 200m, ale wszystkie zagospodarowane...:)

Ostatnio edytowane: