• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Wystawa Kolei w Miniaturze STĘSZEW 2025

Tomasz Sauer

Znany użytkownik
FREMO Polska
Reakcje
2.097 96 4
Z mojej strony również wielkie podziękowania dla organizatorów za wspaniale przygotowane i przeprowadzone spotkanie.
Przy okazji wszystkim polecam odwiedziny na Grodziskiej Kolei Drezynowej https://www.drezyny.org.pl/, gdzie można spędzić czas w towarzystwie ludzi z prawdziwą pasją dziękując za miły wieczór.
Oczywiście wielkie podziękowania dla wszystkich uczestników, za miłą atmosferę, przeżycia i naprawdę sympatycznie spędzony czas.
Do domu blisko nie było, a ale po drodze, m.in. wzdłuż nieczynnej linii kolejowej Czempin - Śrem, jeszcze za dnia udało mi się na chwilkę odwiedzić Chociczę.
Chocicza.JPG
Chocicza2.JPG

a na stacji taki sobie rodzynek
pesapm.JPG

Jacek 26

Nowy użytkownik
Reakcje
22 0 0
Bardzo dziękuję organizatorom że ,mogłem wziąć udział w tak wspanialej imprezie była to pierwsza impreza na jakiej byłej sporo się dowiedziałem dodatkowo też sporo nowych znajomości wielkie dziękuję za tak fajnie spędzony czas mam nadzieję że nie raz się zobaczymy :D;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.877 388 20
Samochodziarze też dojechali w niedzielę do domu szczęśliwie. Dziękuję organizatorom za zaproszenie. Impreza zorganizowana była na bardzo wysokim poziomie. Niedzielne zainteresowanie wystawą dużo większe niż w sobotę. Dużo rozmów, dużo pytań, dużo wyjaśniania. Ale o to w tym wszystkim chodzi. Mam nadzieję, że impreza na stałe zagości w Stęszewie. :D (y)

JUNIOR TMM

Aktywny użytkownik
Reakcje
56 1 0
Samochodziarze też dojechali w niedzielę do domu szczęśliwie. Dziękuję organizatorom za zaproszenie. Impreza zorganizowana była na bardzo wysokim poziomie. Niedzielne zainteresowanie wystawą dużo większe niż w sobotę. Dużo rozmów, dużo pytań, dużo wyjaśniania. Ale o to w tym wszystkim chodzi. Mam nadzieję, że impreza na stałe zagości w Stęszewie. :D(y)
Ja mam nadzieję że w końcu połączymy nasze makiety.

kacper.szczecin

Użytkownik
Producent
Reakcje
108 0 0
Szczecin bezpiecznie w domach, po wypakowaniu makiet do naszego magazynu koło północy mogliśmy kłaść się spać :)

Wielkie dzięki wszystkim za wspaniałą atmosferę tego wydarzenia! To zdecydowanie jedno z tych, po których pomimo zmęczenia, człowiek czuje się "lepiej" :D

Personalnie bardzo dziękuję za zaangażowanie i sprawność w działaniu w piątek. Cieszę się, że tak skutecznie udało się postawić makietę i zbudować system sterowania DCC - skończenie akcji w okolicach godziny 22 na tak dużym wydarzeniu z pewnością można uznać za sukces.

Dziękuję za niepowtarzalną pamiątkę, ten Sprinter z pewnością znajdzie odpowiednie miejsce na moich makietach :D
IMG_4213.jpg

Do zobaczenia na następnych wystawach!

Artur

Bob Budowniczy
Zespół forum
Donator forum
FREMO Polska
MSMK
H0e
Reakcje
8.023 144 3
Co to za model kamery? Stała na jakiejś platformie czy dedykowany wagon?

Artur

Bob Budowniczy
Zespół forum
Donator forum
FREMO Polska
MSMK
H0e
Reakcje
8.023 144 3
Dzięki. Byłem ciekawy że mikrofon tak dobrze zbiera rozmowy a jednocześnie nie słychać stukotu i szumu wózków :))
Jest tutaj autor tego wagonu? Może wystawiłby jego zdjęcia? Bardzo udana konstrukcja.

void-tech

Znany użytkownik
Reakcje
1.033 39 1
@Artur, kolega Arek mówi, że to FDR-X3000: kamera Action Cam 4K z Wi-Fi i odbiornikiem GPS a wagon - zwykła platforma z dorabianą podstawką (ale i tak się przesuwało) - a przesuwała się bo była "na plecach" - mikrofon był na... górze.