• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Wunderland

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
no to nie jest dobre wytłumaczenie w tym przypadku :(

bo akurat tam komisariat jest w samym sercu rozpusty i obok radiowozów stoją "Panie", widok nie zapomniany, za każdym razem nie wiadomo na co patrzeć czy na piekne wozy Polizei czy na "Panie" tuż obok :p
Wiem ( koledzy mówili ) :p dlatego można , że na policji się było :ROFL: .
Tekst zasłyszany na przeciwko ulicy Cytat : Chodźcie chłopaki, chodźcie :ROFL:

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.436 47 0
Wracamy do Europy.Teraz kolej na Skandynawię i pływające statki.

wunderland hamburg (139).jpg

Załączniki

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.436 47 0
Arek tu nie chodzi tylko o glony.Na dnie jest piasek a zobacz że w wodzie nic nie pływa, żadne syfy i brudy.Wydaje mi się że środki chemiczne to jedno, ale wymiana tez raczej często w grę wchodzi.

corwin

Administrator
Zespół forum
Reakcje
338 2 3
Arek tu nie chodzi tylko o glony.Na dnie jest piasek a zobacz że w wodzie nic nie pływa, żadne syfy i brudy.Wydaje mi się że środki chemiczne to jedno, ale wymiana tez raczej często w grę wchodzi.
Aaa o to Ci chodzi... no to w tym temacie goście mają zewnętrzny filtr do wody o dużej wydajności i woda jest nieustannie zasysana w jednym miejscu, filtrowana i wypuszczana na drugim końcu. Tak jak w systemach akwariów. Na jednym z filmów pokazywał to pomysłodawca makiety.

Młody

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
To że statki pływają daje rewelacyjny efekt Ale psuje go za czysta woda bo widziałem na oczy nie jedno morze i woda nigdy nie jest bezbarwna. Nawet w Adriatyku woda ma delikatny zielonkawy, lazurowy odcień. Nie żebym był mądrzejszy od Pana Boga Ale takie jest moje skromne zdanie. ;)

corwin

Administrator
Zespół forum
Reakcje
338 2 3
Zdjęcia nie oddają tego jak to wygląda... szczególnie, że pod wodą znajdują się też atrakcje... ale trzeba by mieć filtr polaryzacyjny by to pokazać :)

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.436 47 0
Tak to prawda na dnie tego akwenu znajduje się "życie'.Są tam bardzo realne scenki jak i zupełnie wymyslone w postaci np krowy w aparacie tlenowym.:D
Dzis ostatnia odsłona.

wunderland hamburg (159).jpg

Załączniki

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.708 387 20
No to wycieczkę zrobiłeś sobie super. Piękne fotki. Muszę i ja zaplanować jakiś wyjazd do Hamburga. Widać, że jest co oglądać.