• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Wunderland

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.436 47 0
wunderland hamburg (110).jpg

Załączniki

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Stadion , jego bryła , konstrukcja , wypas , extra i wóz asenizacyjny z pierwszej fotki :rolleyes:.

Będę chyba musiał kumpla w Hamburgu uszczęśliwić swoją wizytą :eek:

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.136 108 2
Stadion , jego bryła , konstrukcja , wypas , extra i wóz asenizacyjny z pierwszej fotki :rolleyes:.

Będę chyba musiał kumpla w Hamburgu uszczęśliwić swoją wizytą :eek:
Uszczęśliwić dobre :D
Mi się ten wóz asenizacyjny bardzo podoba , karetka z otwartymi drzwiami czy parka buszująca na polu.
Od nich można się uczyć modelarstwa, i pomysłów też im nie brakuję (y)

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.436 47 0
To na spokojny sen jeszcze jedna sesja.
Na początek budynek Wunderlandu w skali 1/87.

wunderland hamburg (116).jpg

Załączniki

pj-pauli

Znany użytkownik
Reakcje
142 8 0
Kurcze, jak się patrzy co mają w środku, to człowiek żałuje, że dotarł tylko do drzwi a potem poszedł na St. Pauli balować hehe :)

za każdym razem tak mam jak jestem w Hamburgu :(((

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.136 108 2
Kurcze, jak się patrzy co mają w środku, to człowiek żałuje, że dotarł tylko do drzwi a potem poszedł na St. Pauli balować hehe :)

za każdym razem tak mam jak jestem w Hamburgu :(((
PJ jak Twoja kobieta zobaczy ten wpis to nie chciałbym być w Twojej skórze.:D;)[DOUBLEPOST=1366836293][/DOUBLEPOST]
Krolik to już w częsci ze Stanów Zjednoczonych a to ogólnie dziwny kraj.:ROFL:
Taki LOKOKRÓLIK SM :D

pj-pauli

Znany użytkownik
Reakcje
142 8 0
PJ jak Twoja kobieta zobaczy ten wpis to nie chciałbym być w Twojej skórze.:D;)
no to właśnie akurat w moim przypadku, nie jest największy problem, największy jest, że kobiet nie wpuszczają do środka, ani nawet za mur gdzie są witryny otwierane :D i to ją najbardziej wkurzało haha[DOUBLEPOST=1366836777][/DOUBLEPOST]
Zawsze może powiedzieć że tam pod komisariat szedł :ROFL::D
no to nie jest dobre wytłumaczenie w tym przypadku :(

bo akurat tam komisariat jest w samym sercu rozpusty i obok radiowozów stoją "Panie", widok nie zapomniany, za każdym razem nie wiadomo na co patrzeć czy na piekne wozy Polizei czy na "Panie" tuż obok :p