• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Wszelkie powyżej 3.5 T . wroc67

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.812 4 0
Różnorodność modeli wojskowych w skali 1:87 iście imponująca! Szczególnie może się podobać tym, co mieli okazję być w wojsku, :D a jak jeszcze ktoś był w wojskach zmechanizowanych - to i miał okazję "czymś" tam pojeździć... :cool: Największą furorę robią oczywiście wszelkie statki latające z biało-czerwoną szachownicą, moje serce jednak najmocniej bije na widok pojazdów gąsienicowych... :)

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.812 4 0
Armato-haubice to jedna z ciekawszych grup uzbrojenia wojskowego. PzH 2000 w 1:87 robi wrażenie nie mniejsze niż w realu. Teraz Twój ew. H-zerowy wróg może zacząć się bać. :D W końcu artyleria to Bóg wojny...

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.820 40 1
Dawno tu nie zaglądałem i muszę przyznać, że ilość i różnorodność modeli jest imponująca. Gratuluję posiadania takiego potencjału.(y)
Lecz moim zdaniem przy takiej ilości modele militarne powinny mieć swój oddzielny wątek. No i kłania się zupełny brak pomysłu na ich prezentację:niepewny: bo ta forma na „ilość” przynajmniej do mnie nie przemawia.:confused:

OP
OP
W

wroc67

Znany użytkownik
Reakcje
3.773 3 0
Dawno tu nie zaglądałem i muszę przyznać, że ilość i różnorodność modeli jest imponująca. Gratuluję posiadania takiego potencjału.(y)
Lecz moim zdaniem przy takiej ilości modele militarne powinny mieć swój oddzielny wątek. No i kłania się zupełny brak pomysłu na ich prezentację:niepewny: bo ta forma na „ilość” przynajmniej do mnie nie przemawia.:confused:
Zakładać osobny wątek, po to by raz kiedyś coś tam wrzucić, lub miesiącami nic nowego nie przedstawiać ? Słabe to . Oczywiście moim zdaniem
Na historyjki z wybranymi modelami , może jeszcze kiedyś przyjdzie czas :)
Chwilowo mam problem z kompletowaniem odpowiednich poligonów, koszar , lasów, nieużytków etc , by znowu ktoś mi nie zarzucił że przecież wczoraj stacjonowało tu lotnictwo ,a dziś są już saperzy lub cumuja kutry
Może też wreszcie inni się wnerwią i zaczną ujawniać swoje zasoby :D:D:D

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 56