• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Wszelkie powyżej 3.5 T . wroc67

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.008 68 0
Ten ogórkowy obrzyn bardzo ciekawy, ktoś zadał sobie trud aby przesunąć słupki i zrobić taką długość okien jak to w mexach było, boczne kierunkowskazy również zostały przeniesione, szkoda że o przednich zapomniano przy tak głębokiej przeróbce, tak czy tak świetny element kolekcji.

Drzewiarz

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
1.707 14 0
Wszystkie pojazdy świetne, ale ta MZ-tka ES Trophy rewelacja, mój Tata miał taką w kolorze bordowym (y):)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Reakcje
25.476 387 20
Świetna naczepa do transportu osobówek. Podoba mi się. Czekam na taką w skali 1:43... Może uda mi się kupić. ;)

saaro

Aktywny użytkownik
Reakcje
477 5 0
Ten trzykołowy pojazd dla inwalidów - Duo (Krankenfahrzeug), bardzo udany model (y) Do sąsiadów mojej babci, przyjeżdżał właśnie inwalida takim Duo.

saaro

Aktywny użytkownik
Reakcje
477 5 0
@mafo
DUO został w dużej mierze wyprodukowany z częściowo zmodyfikowanych komponentów Simson Schwalbe i dlatego jest często mylony z pojazdem Simson. Faktyczny producent to "Krankenfahrzeugfabrik Krause".

Adix

Znany użytkownik
Reakcje
1.829 2 0
Piękny jest ten Autosan, rewelacja:cool: Pamiętam za łebka jak u mnie w miejscowości jeden typek śmigał takim Simsonen Duo , miał problemy z chodzeniem i wiecznie wrzeszczał na nas . Jak się podbiegało żeby zobaczyć te cudo motoryzacjii.

Drzewiarz

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
1.707 14 0
Przepiękny ten Autosan, świetnie się prezentuje, zresztą jak pozostałe modele (y):)

Małe pytanie od mojej Żonki co do klamek w drzwiach H9, czy one czasem nie powinny byś stalowe? :niepewny:

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 56