Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Najbardziej zadowolony jestem z Actrosa, moze dlatego bardzo lubię je, ale Man również jest super
Wypadało by kupic jakś ładunek na Acotrsa i Mana, macie jakieś pomysły ?
Świetne te modele! Actros faktycznie rewelka, pomysłów panie jest cała masa Można kupić jakąś skrzynię, albo i samemu zmontować, ale ja bym na nim widział jakąś fajną maszynę, może większa koparka, a na MANie koparka wykurzeniowa/rozbiórkowa z długim ramieniem ?
Dzięki Panowie za komentarze Man został sprzedany, także jutro opuści już kolekcję
W miejsce Mana zawita prawdopodobnie Volvo z Pendel X No i może uda się równiez pokazać Volvo FH16 700 8x4 Torben Rafn Czas pokaże
Na chwilę obecną szukam ładunku na pendel X i wpadnie jedna z tych maszyn !
No Torben będzie mistrzowski bez dwóch zdań. Oba poprzednie modele świetne, dla mnie jednak z przewagą Mana. Fajne połączenie kolorów, no i pięcioosiowy ciągnik. Tutaj można go obejrzeć jeszcze dokładniej:
Dopiero dzisiaj trafiłem na Twój temat.Oglądnąłem go kilka razy,dalej mam ochotę oglądać Twoje modele,które są zrobione na bardzo wysokim poziomie,ilość detali powala na kolana.