Dżibi, parę uwag.
Po pierwsze, choć powinienem pewnie spytać o to samego wawrica, to ale spytam teraz Ciebie, czy wiesz może co oznacza skrót K&W?
Co się tyczy opisu z wiki.
Z tego co wiem, to tomek 05 w tym modelu robi tylko część elektryczną. Mogę się mylić, i może robi coś jeszcze, ale tutaj chyba tylko elektronikę. Może w następnych projektach coś więcej. Naturalnie, nie należy tego "tylko" odbierać, jakby to było "nic". To byłoby daleko krzywdzące stwierdzenie.
Mam nadzieję, że wawric się nie obrazi, jak napiszę, że niedługo po SU46 (a nawet chyba już zaraz) powinny być SP47, zaś SP45 to sprawa bardziej odległa, z powodu braku czasu.
Co do napędu, to oprócz samych wózków i silnika, możesz dopisać, że także całe przekładnie są wykorzystane z "Gagarinów" Roco.
Podświetlane pulpity to nowość, po raz pierwszy zastosowana w rodzimych modelach. Nie znam przypadku, by ktoś wcześniej wykonał serię modeli z takim bajerem.
Zdanie, że do wyposażenia należy dekoder dźwiękowy jest nieprawdziwe. Dekoder dźwiękowy oferowany jest jako opcja dodatkowa. Kto nie chce, nie musi go brać, może zamówić zwykłą wersję analogową, tańszą oczywiście. Przynajmniej ja otrzymałem kiedyś takie informacje.
To tyle.