• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Warsztat - Brodagaz

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.074 387 20
Świetnie wygląda. Jedyne co bym spróbował poprawić to brzegi rejestracji. Ja po wycięciu wydruku jeszcze maluję brzeg papieru markerem czarnym. A tak w ogóle to kolejny rewelacyjny model w Twoim wykonaniu. (y)

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.480 109 2
Dzięki Panowie za miłe słowa, dziś SK kolejny niekompletny złomek który dostał nowe życie, przebudowałem podwozie, dodałem zbiorniki i skrzynki w ciężarówce i w przyczepie, przyczepa dodatkowo dostała przewody hamulcowe i zbiorniki z powietrzem a także przewody łączące z ciężarówką, do tego pomalowany środek i detale, obowiązkowe gazetki , pomalowane lampy i całość pobrudzona.
IMG_1008a.jpg
IMG_1009a.jpg
IMG_1010a.jpg
IMG_1011a.jpg
IMG_1012a.jpg
IMG_2190a.jpg
IMG_2191a.jpg
IMG_2193a.jpg
IMG_2196a.jpg
IMG_2198a.jpg
IMG_2201a.jpg
IMG_2204a.jpg

Drzewiarz

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
1.889 15 0
Najlepsze jest to, że taki model po "naprawie" lub waloryzacji przebija nie jeden oryginał z górnej półki. Zatem nasuwa się pytanie czy warto inwestować w drogie nowości? ;):D Co do zaprezentowanego modelu, wygląda super (y)

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.480 109 2
Najlepsze jest to, że taki model po "naprawie" lub waloryzacji przebija nie jeden oryginał z górnej półki. Zatem nasuwa się pytanie czy warto inwestować w drogie nowości? ;):D Co do zaprezentowanego modelu, wygląda super (y)
Dzięki za miłe słowa, co do nowości to ze względu na ich obecne ceny bardzo mocno ograniczam zakupy do niezbędnego minimum.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
W robocie 6
W robocie 2
W robocie 7
W robocie 14
W robocie 33