• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Warsztat - Brodagaz

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.480 109 2
Ostatni w tym roku model Mercedesa SK od Herpy po małych modyfikacjach, rama malowana , dodatki i detale wnętrza , podmalowane detale, klima i zbiornik do klimy , uchwyt na przewody i rączka do wejścia na podest, podest też dołożony , chlapacze 6 szt :). Kilka fotek z produkcji :)
Pomyślności w Nowym Roku dla wszystkich :)
IMG_0458a.jpg

IMG_0462a.jpg
IMG_0555a.jpg
IMG_0559a.jpg
I na gotowo :)
IMG_0593a.jpg
IMG_0574a.jpg
IMG_0576a.jpg
IMG_0596a.jpg
I jeszcze z naczepą od VOLVO :)
IMG_0583a.jpg
IMG_0580a.jpg

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.480 109 2
Piękne to SK . Parę detali , a jak urozmaica model . Ta wywrotka mi do niego nie pasuje . Ja bym tam widział jakąś pięcio albo sześcio osiową naczepę do przewożenia balastu do dźwigów .
Dokłądnie taki jest plan żeby dostał naczepę do gabarytów, niestety nie mam odpowiednich kół do wóżków naczepy więc na razie będzie solo, a naczepa od Volvo była tylko na próbę :)

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.480 109 2
Nowy Rok , stary Ja :)
Mercedes Herpa EKB kolejny uratowany złomek , otworzyłęm drzwi , dałem rączki do wsiadania , kocyk , kubek , gazety oczywiście z dziewczynami , naklejka na szybę , chlapacze , przewody do naczepy, podmalowane detale , do naczepy dodałęm obrysówki i fartuch na tył do tego brudzenie wszystkiego.
IMG_0627a.jpg
IMG_0628a.jpg
IMG_0629a.jpg
IMG_0639a.jpg
IMG_0785a.jpg
IMG_0788a.jpg
IMG_0789a.jpg
IMG_0787a.jpg
IMG_0783a.jpg
IMG_0784a.jpg
IMG_0645a.jpg
IMG_0647a.jpg
IMG_0651a.jpg

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.078 387 20
Kolejny pięknie zrobiony model. (y) Waloryzacja rewelacyjna. Model wygląda jak prosto z drogi zdjęty. A kontener wygląda jakby już nie jeden raz odbył drogę morską pomiędzy Chinami i Europą... Super. (y)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
W robocie 6
W robocie 2
W robocie 7
W robocie 14
W robocie 33