• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Warsztat - Brodagaz

Kot Prezesa

Znany użytkownik
Reakcje
2.542 1 0
Różnice są zasadnicze. Obydwie - jak sie okazuje 813 - stki trafiły do szczecińskich braci bliźniaków- Mój chuchał i dmuchał na swoją gwiazdeczkę wożąc jabłuszka z przeclawskiego agrohurtu, Twój - wszystko co podleci - ładuj pan - w górę nie poleci. Jak też widać w kabinie nie tylko palone było, ale pite, spane i grane z taksówkarzami bagażowymi w makao.
Zajebista waloryzacja, Marcinie.

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.480 109 2
Po mału nie śmiało czas zacząć sezon modelarski , na początek mój ulubiony temat , śmieciarka Man F8 Herpa. W modelu pomalowałem detale, pomalowałem wnętrze kabiny i dodałem kilka detali, z tyłu zabudowy dodałem uchwyty do rozładunku pojemników , mocno uproszczone, na koniec wszystko upaćkane washem :)
IMG_0114a.jpg
IMG_0117a.jpg
IMG_0118a.jpg
IMG_0115a.jpg
IMG_0120a.jpg
IMG_0124a.jpg
IMG_0126a.jpg
IMG_0127a.jpg
IMG_0129a.jpg
IMG_0132a.jpg
IMG_0136a.jpg
IMG_0135a.jpg

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.224 69 0
Marcin, teraz powinieneś wrzucić do tyłu obierka z ziemniaka i z jabłka, jakiegoś kiepa i kilka kropel z butelki po piwie, za dwa dni zrobi się zapaszek jak ta lala i zlecą się octówki które będą robić za masary w 1/87, i wtedy to będzie dopiero model:ROFL:
Ale i tak masz ode mnie 100 punktów;)

P.S. Koniecznie na czubku łyżeczki paprykarz szczeciński!!!

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
W robocie 6
W robocie 2
W robocie 7
W robocie 14
W robocie 33