• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Warsztat - Brodagaz

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.498 109 2
Dziś model który kupiłem kilka lat temu jest to połączenie Memo ( kabina) , Kibri (zabudowa) , Herpa ( podwozie ) w całość skleił to kolega który to sprzedawał model u mnie przeleżał kilka lat i ostanio doczekał się prac waloryzacyjnych, rozebrałem kabinę, pomalowałem wnętrze, dodałem detale i figurkę czarnoskórego kierowcę , klasycznie gazetki z gołymi paniami , kamizelka odblaskowa i kubeczek, skleiłem kontener od Preisera , łańcuchy dałem od Roco, pomalowałem detale, dołożyłem tablice rejestracyjne, koguty na dachu, lusterka, anteny , tablice informacyjne powinny być z napisem odpady ale niestety takich nie miałem a drukarka mi padła :( , następnie wszystko upaprałem i wyszło to co wyszło :)
IMG_4710a.jpg
IMG_4689a.jpg
IMG_4690a.jpg

IMG_4713a.jpg
IMG_4718a.jpg
IMG_4722a.jpg
IMG_4728a.jpg
IMG_4788a.jpg
IMG_4790a.jpg
IMG_4784a.jpg
IMG_4786a.jpg

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data