• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Warsztat - Brodagaz

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.820 40 1
Man świetny. Szkoda tylko, że po złożeniu modelu ta włożona praca jest mało widoczna.
Volvo także pięknie się po tych Twoich zabiegach prezentuje(y) Zawsze podziwiam te pomalowane elementy na deskach rozdzielczych. Czym Ty malujesz? Bo moje próby malowania wykałaczką czy nawet pojedynczym włosem pędzla dawały marny efekt.

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.503 109 2
Man świetny. Szkoda tylko, że po złożeniu modelu ta włożona praca jest mało widoczna.
Volvo także pięknie się po tych Twoich zabiegach prezentuje(y) Zawsze podziwiam te pomalowane elementy na deskach rozdzielczych. Czym Ty malujesz? Bo moje próby malowania wykałaczką czy nawet pojedynczym włosem pędzla dawały marny efekt.
Heniu maluję wykałaczką ale mocno zaostrzoną :)
Dzięki za miłe słowa :)

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.503 109 2
Panowie dzięki za miłe słowa, przed Świętami popełniłem jeszcze takiego Mercedesa :)
Miałem mu jeszcze dać siatkę na ładunek ale stwierdziłem że nie będzie widać tego co jest w kontenerze ;)
IMG_0733a.JPG
IMG_0737a.JPG
IMG_0739a.JPG
IMG_0740a.JPG
IMG_0742a.JPG
IMG_0741a.JPG
IMG_0748a.JPG
IMG_0752a.JPG

Ostatnio edytowane:
OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.503 109 2
Dzięki za miłe słowa, dziś BMW z Herpy , pomalowany środek , dorobione lusterka, ciut za duże ale moje palce też są duże :) :) :), wycięta klapa, dodana antena , gazety i założona instalacja LPG ;) , przerobiłem też przednie lampy ale nie jestem zadowolony dlatego dostał blachy z Ukrainy :)
Przed
IMG_2410a.JPG
IMG_2445a.JPG
IMG_2447a.JPG
IMG_2452a.JPG
IMG_2455a.JPG
IMG_2514a.JPG
IMG_2523a.JPG
IMG_2525a.JPG
IMG_2528a.JPG
IMG_2828a.JPG
IMG_2830a.JPG