• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Pytanie? Wagon osobowy pisk na kołach

Marcin2677

Aktywny użytkownik
Reakcje
58 13 2
Witam posiadam wagon osobowy PIKO jest nowy seria Expert , podczas jazdy słychać czasami delikatny pisk na kołach izolowanych. Wymontowałem koła dałem olej maszynowy po kropli mimo to nadal czasem słychać delikatny pisk podczas jazdy. Wagon posiada dwie osie z 4 kołami jest to długi wagon . Czy to podlega gwarancji ? jak ,można to wyeliminować czy trzeba kupić nowe koła czy coś innego zrobić. Dziwne bo to nowe koła i wagon.

OP
OP
Marcin2677

Marcin2677

Aktywny użytkownik
Reakcje
58 13 2
Nie ,możesz pisać obrażać drugiej osoby co cały czas czynisz , dodatkowo piszesz kłamstwa. Wchodzić, możesz ale pisz w temacie bo jaki jest cel twojego zachowania takimi wpisami , denerwowanie mnie złośliwość twoja. To tylko zle swiadczy o tobie i jak traktujesz ludzi. Za zamęt w moim temacie powinneś zostać ukarany przez moderatora.

OP
OP
Marcin2677

Marcin2677

Aktywny użytkownik
Reakcje
58 13 2
Nie potrzeba zgłaszać , wszystko sam przeczyta oceni twoją postawę. Twoje wejścia do tego tematu to celowa realizacja twojego zaplanowanego działania. Popatrz co pisałeś w moim kierunku pytałem ciebie jaki jest cel pisania tutaj twój do mnie takich uwag głupich i kłamstw. Celowo ciągniesz tutaj temat, który się zakończył dawno by się popisać tutaj kolejnym wpisem , doskonale znani są tacy ludzie jak ty Sebastianie. Pamiętaj jedno , nie czyń drugiemu co tobie niemiłe . powiedziałeś,że jedno zdanie moje nie jest napisane prawidłowo, masz tutaj dowód kłamstwa twojego a resztę,każdy widzi co robiłeś.

OP
OP
Marcin2677

Marcin2677

Aktywny użytkownik
Reakcje
58 13 2
Twoje odpowiedzi są dziwne trudno zrozumieć jaki jest twój cel. Trzeba było czytać uważnie jak pisałem z Adamem o sprawie pisowni , człowiek zrozumiał co mu powiedziałem ,taki ktoś jak ty nadal nie . W takim razie skończ dyskutować bo temat jest tutaj zupełnie inny. Udaj się do kościoła , może staniesz się lepszym człowiekiem .

Inkson

Administrator
Zespół forum
Donator forum
BGM
Reakcje
1.712 32 0
W takim razie skończ dyskutować bo temat jest tutaj zupełnie inny. Udaj się do kościoła , może staniesz się lepszym człowiekiem .
Wedle Twojego życzenia kończymy tą dyskusję i dzisiaj zajmujemy się pakowaniem koszyczków, a następnie świętami w gronie rodziny. Żeby wszystkim uczestnikom tej dyskusji ułatwić spokojne święta, to na czas świąt ten temat zostaje zamknięty. Życzę wszystkim wesołych i spokojnych świąt.

rprail

Znany użytkownik
Reakcje
1.303 57 1