• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Pytanie? W jakiej skali są modele PIKO G?

OP
OP
PP1970

PP1970

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
3.150 88 0
Widziałem filmy z bardzo rozbudowanymi kolejkami siedziskowymi. Jak ktoś ma naprawdę duży teren, w miarę płaski... warsztat itd. Każdy wg możliwości. U mnie to raczej byłaby szklarnia i/lub taras, niż ogród. Dlatego 45 mm, 1-2 lokomotywy i można się bawić budowaniem realistycznych lub fikcyjnych wagonów.

teigrekty2

Znany użytkownik
NAMR
Reakcje
4.414 111 11
Widziałem filmy z bardzo rozbudowanymi kolejkami siedziskowymi. Jak ktoś ma naprawdę duży teren, w miarę płaski... warsztat itd. Każdy wg możliwości. U mnie to raczej byłaby szklarnia i/lub taras, niż ogród. Dlatego 45 mm, 1-2 lokomotywy i można się bawić budowaniem realistycznych lub fikcyjnych wagonów.
U mnie myslalem zrobic w piwnicy która jest tak naprawdë na parterze, do ogrodu. To razem z wbudowanā petla, tak aby mozna pociag zostawic na kilka minut i isc do lodówki po piwo.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Skala 1:22.5 (II) 8
Skala 1:22.5 (II) 7