• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja USA - Brodagaz

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Reakcje
25.428 387 20
Ciekawy zestaw, szkoda tylko, że te chromowane elementy takie pogięte. :(

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.338 47 0
Chyba kiedyś przewinął się taki w mojej kolekcji. Może i rewelacji nie ma, ale w tej skali ogólnie ciężko o dobre amerykany. Naczepa ma świetne malowanie.

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
726 2 0
Mi osobiście nie podobają się modele amerykańskich ciężarówek z Herpy . Kiedyś dawno temu dostałem takowy w prezencie i na tym jednym się skończyło.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Reakcje
25.428 387 20
Bardzo fajny ciągnik placowy do przetaczania naczep z kontenerami. Czyżby to jakaś wersja Terberga? Kto jest producentem?

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
27.838 108 2
Bardzo fajny ciągnik placowy do przetaczania naczep z kontenerami. Czyżby to jakaś wersja Terberga? Kto jest producentem?
Model używany był bez opakowania , nie ma żadnych napisów pod spodem , mogę przypuszczać po niektórych detalach że jest to Atrhnet a marka ciągnika to chyba Mack :)