• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja USA - Brodagaz

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.124 387 20
Reimer ciekawy, ale jako express to chyba przekroczył prędkość i wpadł w ręce szeryfa. :D

dkmgtc88

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
Świetne modele o bardzo ciekawym malowaniu, szczególnie ten po waloryzacji. Zastanawia mnie to dlaczego Herpa nie robi we wszystkich modelach słupka na przedniej szybie, nigdy w tych truckach nie było pojedyńczej szyby na przodzie. Jedne Kenworthy je mają a niektóre nie

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.124 387 20
To jakaś zmasowana akcja policyjna. Albo szmugiel emigrantów z Meksyku, albo narkotykowa kontrabanda :D.

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.607 47 0
Fajna ta dzienna kabina.Zastanawia mnie dlaczego naczepy z tyłu nie maja żadnych świateł.Mam kilka takich z Herpy i każda pod drzwiami światla jednak ma.

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.489 109 2
Fajna ta dzienna kabina.Zastanawia mnie dlaczego naczepy z tyłu nie maja żadnych świateł.Mam kilka takich z Herpy i każda pod drzwiami światla jednak ma.
Też się nad tym zastanawiałem ale co najmniej połowa moich naczep nie ma świateł z tyłu może powinna być tam jakaś belka nie mam pojęcia to prawie wszystkie używki są.

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.607 47 0
Nowsze Macki nie wyglądają tak źle jak myślałem.Napisze nawet że jestem pozytywnie zaskoczony.
Masz może Marcin Forda Aeromaxa z Herpy?Też chetnie bym popatrzył na dobre fotki.

dkmgtc88

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
Widzę kolekcja MACK-ów rozrasta się:) szczególnie ten czarny cieszy oko.

A co do świateł-hmm u mnie wszystkie mają wytłoczki na miejscu świateł. więc wystarczy je tylko podmalować, nawet bliźniacza naczepa do Twojej je posiada, dziwna sprawa tak jak ze słupkami przy ciągniku:)

Wydaje mi się, że Kenworth korzystniej z niską kabiną sypialną wygląda, zawsze można postarać sie o jakiś spojler, popularne rozwiązanie w tamtych latach.

PS. Też bym chciał czasem coś na allegro amerykańskiego kupić:ROFL:

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.489 109 2
Nowsze Macki nie wyglądają tak źle jak myślałem.Napisze nawet że jestem pozytywnie zaskoczony.
Masz może Marcin Forda Aeromaxa z Herpy?Też chetnie bym popatrzył na dobre fotki.
Aeromaxa niestety nie mam.:cry:

PS. Też bym chciał czasem coś na allegro amerykańskiego kupić:ROFL:[/quote]

Na allegro już dawno nic nie kupowałem z amerykańców bo jest taki gość co ma nick B... i on daje takie ceny że nic nie kupisz nie ma szans, wszyscy myślą że to ja ale nie to nie ja.
Ja miałem nick B...Z ale allegro mnie zablokowało i nie wiem kiedy mnie odblokuję.:cry:
Od dawna Amerykę kupuję na Ebayu lub od prywatnych kolekcjonerów.(y)

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.607 47 0
Też się nad takim zastanawiam.A jeszcze jest robiony jasniejszy błękitny i zółty, ale nieco inny niż ten z mojej prezentacji.Ogólnie mam w planach jeszcze zrobienie Prison Busa.:podstepny: