• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja USA - Brodagaz

jakcuk

Aktywny użytkownik
Reakcje
10 0 0
Model ciekawy choć ja osobiście wolę te starsze wersje. te nowe są jak dla mnie zbyt nowoczesne, nie pasują mi ogólnie do krajobrazów szos amerykańskich typu: bezludzie, szosa i jeden samochód. Nie wiem może to już ten mój wiek powoduje takie odczucia:). I zgadzam się z Brodą - w oryginale dużo brzydszy:eek:

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.209 387 20
Fajny zestaw pisankowy zza wielkiego stawu. Patrząc na tył naczepy zgaduję, że to Herpa. :D

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.209 387 20
Ten amerykaniec mi się bardzo podoba. Pięknie zrobiona naczepa, a i ciągnik bardzo fajny. Jakby Ci zawadzał to możesz go już wysyłać do mnie. ;)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.209 387 20
Kolejny ciekawy model zza wielkiej wody. Fajnie wygląda ten cabover. Przez Ciebie i Twoje pokazy z USA to znów podobają mi się ciężarówki z tamtego kontynentu i właśnie ostatnio złamałem postanowienie. :podstepny: Tej choroby nie da się wyleczyć.:D

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.086 158 2
Mayflower to jeden z ciekawszych kolorystycznie modeli, miałem kiedyś taki model, ale poszedł na zamianę.