• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Budownictwo trylinka, płytki chodnikowe i nie tylko...

hugwa

Moderator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
388 26 4
kruko95 napisał(a):
Odwdzięcze się punktami pomocy
Toś nas zmotywował...
kruko95 napisał(a):
czy ktoś może powiedzieć z czego robi ta trylinkę
A po polsku?
kruko95 napisał(a):
jakiej wielkości jest jeden bok tryliki
Udowodnij nam, że dwunastolatki nie są tak tępe że nie potrafią znaleźć tego w sieci.
Nie uczą teraz w szkołach, że w wakacje też się powinno używać tego co sie ma między uszami, cokolwiek to jest?

pado

Znany użytkownik
KKMK
Reakcje
5.069 33 0
Lepiej chyba pisać na priv aby pozamawiać. Ja już mam to za sobą ;) mam nadzieje że po wakacjach będę szczęśliwym posiadaczem paru tysięcy tych klocków ;)

arch_przemo

Aktywny użytkownik
Reakcje
7 0 0
xendx napisał(a):
Betoniarnia jest u mnie
Powiem więcej - betoniarnia wzorcowa! Od przedwczoraj jestem właścicielem 1000sztuk trylinki - super produkt w przystępnej cenie. Niesamowicie wyglądają trylinki na zdjęciu, a ja miałem okazję zobaczyć je "na żywo" na makiecie - rewelacja - rzeczywiście jak w skali 1:1!!!
Teraz czekam na 1400 sztuk płyt 50x50!!! Będzie z tego około 1m peronu na mój torcik.

OP
OP
xendx

xendx

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
W związku z pytaniami jakie dostaję na PW i GG napiszę tutaj:
200szt trylinki to obszar około 5,5x5,5 cm
200szt płytek chodnikowych(30x30) to obszar około 34mm x 68mm
200szt płytek chodnikowych (50x50) to obszar około 57mm x 114mm

hopek13

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
trylinka i płytki chodnikowe

dzisiaj otrzymałem swoja trylike i jestem pozytywnie zaskoczony.polecam innym też.troche trzeba się poswięcić przy układaniu ale cały w tym urok.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Techniki modelarskie 8
Techniki modelarskie 4
Techniki modelarskie 6