Wiadomości z Torcinka:
- Korek przyklejony, tory położone (jeszcze nie podłączone i nie przyklejone).
- Budynki o jasnych ścianach pomalowane od środka na czarno pod kątem przyszłego oświetlenia.
- Część budynków będzie miała wnętrze. Podłoga i ścianki w piekarni (z hipsu) już przygotowane, trzeba znaleźć odpowiednie zdjęcie na ściankę
i wkleić, plus pomalować podłogę lub "położyć kafelki"
- Podłoga w budynku dworca Torcinek Port prawie gotowa, trzeba dokleić ściankę i całą resztę wnętrza, które ma być widoczne z zewnątrz.
Jedne drzwi muszę odkleić, bo chcę zrobić uchylone, żeby wnętrze było lepiej widzialne.
Na dachu dworca doszły kominy i inne elementy.
W budynku byłego magazynu jest podłoga pod otwartą poczekalnię (do wyposażenia w ławki i oświetlenie.
Zastanawiam się nad drzwiami szklanymi (ale w starym stylu) do niej.
- Podłoga magazynu niestety następnym razem.
- Willa nie będzie mieć wnętrza, bo w oknach są "obrazki". Będzie ona w środku makiety, więc wnętrze nie byłoby aż tak widoczne.
To na tyle przez 2 wieczory, które miałem do dyspozycji.
- Korek przyklejony, tory położone (jeszcze nie podłączone i nie przyklejone).
- Budynki o jasnych ścianach pomalowane od środka na czarno pod kątem przyszłego oświetlenia.
- Część budynków będzie miała wnętrze. Podłoga i ścianki w piekarni (z hipsu) już przygotowane, trzeba znaleźć odpowiednie zdjęcie na ściankę
i wkleić, plus pomalować podłogę lub "położyć kafelki"
- Podłoga w budynku dworca Torcinek Port prawie gotowa, trzeba dokleić ściankę i całą resztę wnętrza, które ma być widoczne z zewnątrz.
Jedne drzwi muszę odkleić, bo chcę zrobić uchylone, żeby wnętrze było lepiej widzialne.
Na dachu dworca doszły kominy i inne elementy.
W budynku byłego magazynu jest podłoga pod otwartą poczekalnię (do wyposażenia w ławki i oświetlenie.
Zastanawiam się nad drzwiami szklanymi (ale w starym stylu) do niej.
- Podłoga magazynu niestety następnym razem.
- Willa nie będzie mieć wnętrza, bo w oknach są "obrazki". Będzie ona w środku makiety, więc wnętrze nie byłoby aż tak widoczne.
To na tyle przez 2 wieczory, które miałem do dyspozycji.
Załączniki
-
302,9 KB Wyświetleń: 132
-
260,1 KB Wyświetleń: 137
-
299,4 KB Wyświetleń: 130
-
340,8 KB Wyświetleń: 124
-
270,7 KB Wyświetleń: 108
-