• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Torcik z daleka

marekw111

Znany użytkownik
Reakcje
2 0 0
...i ja się dołączę do ciebie Michałku, z prośbą o zaprzestanie prezentowania gniota, prosta przyczyna: ta aż oślepiająca mundrość Woyyytka i arcy wiedza na temat modelarstwa kolejowego daje nam jasno do zrozumienia że ma nas wszystkich forumowiczów próbujących w większym czy mniejszym stopniu pomóc w miejscu skąd wychodzi "kupa"

Koniec cytatu z mojej strony :devil:

OP
OP
Woytek
Reakcje
0 0 0
Eeeeee, chwila, chwila!

Po to przecież tą makiete prezentujemy na forum żebyście ją krytykowali.
Ale,
gdy zaczynacie narzucać nam swoje pomysły to już zaczyna IRYTOWAĆ (przynajmniej mnie).
W końcu już mamy plany zmieniania makiety w związku z waszymi uwagami.
Gdy każdy powiedział swój pomysł powiedziałem "nie". I gitara.
Potem znowu co niektórzy powiedzieli TO SAMO. Też powiedziałem "nie".
A jak powiedzieli trzeci, stało się to co się stało.
I nie piszę ZA OSTRO tylko STOSOWNIE DO SYTUACJI.
Nadal jestem otwarty na krytykę, ale nie po raz czwarty tego samego. Bo jest w koło macieju.
Więc może zmienicie zdanie?

pepej

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Woytek napisał(a):
Eeeeee, chwila, chwila!
Nie daje Ci to do myślenia, że kilka osób proponuje to zmienić ? nadal możesz się upierać przy swoim - masz do tego prawo i wcale mnie nie zdziwi jak za dwa miesiące pokażesz fotki i będzie to poprawione - widocznie potrzebujesz czasu by to przemyśleć - OK.

Michał z Markiem trochę przesadzili nazywając to gniotem ale sam sprowokowałeś :D

Nie myli się ten co nic nie robi - nie uważam się też za nie wiadomo jakiego znawce Też popełniłem kilka błędów na swojej makiecie i teraz pokutuje :???:

BORUCH

Aktywny użytkownik
Reakcje
191 0 0
Już gdzieś to ktoś powiedział, ale powtórzę: jeśli komuś się nie podoba to zawsze można wcisnąć "ignoruj wątek" i nie oglądać tego co się nie podoba. To radzę wszystkim tym co piszą np: Osobiście proszę Was o zaprzestanie prezentowania...
Będzie spokój i nie będzie konfliktów słownych i puszczania dymu uszami ;)

Asim

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
BORUCH napisał(a):
Już gdzieś to ktoś powiedział, ale powtórzę: jeśli komuś się nie podoba to zawsze można wcisnąć "ignoruj wątek" i nie oglądać tego co się nie podoba. To radzę wszystkim tym co piszą np: Osobiście proszę Was o zaprzestanie prezentowania...
Będzie spokój i nie będzie konfliktów słownych i puszczania dymu uszami ;)
Dobrze gada, wódki mu :D

OP
OP
Woytek
Reakcje
0 0 0
całą flachę :D

pepej napisał(a):
Nie daje Ci to do myślenia
daje daje, i to całkiem dużo ;) , ale jednak z myślenia wychodzi to samo. Bo mimo iż pomysły są fajne to pomysłodawcy nie potrafią się w mojej skórze i sytuacji znaleźć :neutral: , i żeby nie wiem co robili się nie znajdą.
Za gniota się nie gniewam, gniewam się za podteksty w stosunku do mnie :devil: , ale nie martwcie się, już mi przechodzi ;) .
No tacy już jesteśmy - jeden spokojny, drugi, konfliktowy, trzeci przemądrzały( :D ) czwarty niewiadomojaki.
BORUCH napisał(a):
puszczania dymu uszami ;)
co niektórzy to całe chmury :D

Pozostaje podać rękę na zgodę ;) , a nie się obrażać.

xendx

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Woytek napisał(a):
Po to przecież tą makiete prezentujemy na forum żebyście ją krytykowali.
to po cholerę mamy ją krytykować jak konstruktywna krytyka nic nie da boście uparci jak osły i tylko kółeczko wzajemnej adoracji tworzycie?
Może temat na bocznicę a jak skończycie budowę to założycie temat typu "relacja z budowy" i będzie spokój

OP
OP
Woytek
Reakcje
0 0 0
xendx napisał(a):
to po cholerę mamy ją krytykować jak konstruktywna krytyka nic nie da boście uparci jak osły i tylko kółeczko wzajemnej adoracji tworzycie?
Może temat na bocznicę a jak skończycie budowę to założycie temat typu "relacja z budowy" i będzie spokój
To że macie pomysły to bardzo dobrze, ale nie mamy chyba obowiązku ich realizować. To komu ma się ta makieta podobać?
xendx napisał(a):
A właśnie dała - już się szykuje demontaż części torów co jest zasługą waszą ;) .
I co nam da wywalenie na bocznicę. Tu sie was pytamy czy dobrze robimy.....
Za chwilę będziemy szutrować. Jeżeli wywalimy to, to zrobimy po swojemu. A może po swojemu zrobimy źle? I będziecie wielce obrażeni że nie zrobiliśmy tak jak trzeba. Będą latały teksty typu gniot itp. A przecież sami do tego nie chcący dopuściliście ;)
Całą kłótnię wywalić z tematu i zostawić resztę tak jak była. I gitara :D

OP
OP
Woytek
Reakcje
0 0 0
xendx napisał(a):
i 3 razy wam trzeba pisać co źle, 3 razy piszecie że nie zmienicie nic, a za czwartym razem ...
Jakbyś dobrze poczytał, to byś zrozumiał ;) . Po prostu pewnych zmian nie jesteśmy w stanie już wprowadzić.
Dlatego mówimy "nie".
xendx napisał(a):
My? A to bardzo ciekawe.
Tak, wy. Jakbyś poczytał lepiej to byś zrozumiał ;) .
Te dwie pary zwrotnic były rzeczywiście po cholerę i okazało się że można to bezboleśnie wymontować.
Ale przejścia drugiego z bloku do bloku już nie ze względu na układ torowy.
i dlatego i w tym przypadku ( a właściwie w tych dwóch ) muszę powiedzieć "nie".

OP
OP
Woytek
Reakcje
0 0 0
Dawno nic się nie działo :eek: . Wklejam fotki.

Do moderatora - prośba o przeniesienie wątku do działu "relacje". Gdyż już od początku prowadzenia wątku makieta jest już w budowie ;) .

I prośba do was o pomoc w pewnej sprawie.

Nazwa stacji - mimo iż budujemy makiete sporo czasu nie wymyśliliśmy żadnej, która by pasowała.
Jestem otwarty na koncepcje.

Załączniki

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Planuję 1
Planuję 21
Planuję 107