• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Taurus na PKP

K

Konrad

Gość
Wlasnie w teleexpresie powiedzieli ze 1 z 10 Taurusow juz w Polsce ale niestety nie mogli go zobaczyc bo ponoc kolejarze zlamali kluczyk - no to poszlo na caly kraj - ehhh.....

CoCu

Znany użytkownik
Reakcje
1.948 121 22
adi, ja jak kliknę ten link, to mi po angielsku wyskakuje info, że muszę być zalogowany, by móc przeglądać nowe informacje.

gbbsoft

Aktywny użytkownik
Reakcje
11 0 0
A może ty masz tam po prostu konto... :D

Ja na liście rozwijanej wybrałem "Poland" i co po niektóre wiadomości mogłem w pełni czytac... :D

A może maja taka funkcję, że jak jakiś wątek za często jest oglądany, to przechodzi "tylko dla zalogowanych"... :cool: Dałeś linka i licznik natychmiast skoczył...

Rutek

Aktywny użytkownik
Reakcje
4 0 0
CoCu lewa ściana całkiem ładnie wygląda :) - Olszynka ma swój klimat - zresztą zobaczymy jak Kabaty będą wyglądać za 40 lat - bo tam gdzie taurus stoi to przedłużenie toru 5go które zrobili po wojnie w odróżnieniu od hali Olszynki którą zrobili w latach 30tych
Poza tym jak trochę pojeździ to się zabrudzi - będzie "pasić"

Reakcje
0 0 0
IMHO nazwa nie jest zła. Taurusem nie mogłaby się nazywać bo już jednego "byka" na PKP mamy, a jak tak zerknąć na lokomotywę z profilu, to kształt czół trochę kształt skrzydeł husarskich przypomina. ;)

Krzysztof Koj

Znany użytkownik
Reakcje
636 3 1
Szymon napisał(a):
...jeszcze popierwszej rewizji nasi wyklepia boki mlotkiem i bedzie wygladal jak klepana 09 :) i do tego to denne logo ICC
Skąd ta pewność, co do tego, że "nasi" wyklepią boki młotkiem :?:
A co do logo ICC, to ono wcale nie jest denne :!:
Nie wiem skąd bierze się w naszym narodzie tyle głupoty i arogancji... :?:

Szymon

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Krzysztof Koj napisał(a):
Skąd ta pewność, co do tego, że "nasi" wyklepią boki młotkiem :?:
ze zdec "swiezo" remontowanych EU07 i EP09

A co do logo ICC, to ono wcale nie jest denne :!:
jest dene i buraczane, logo ma byc chwytliwe i proste tak zeby kazdy mol je narysowac mnie wiecej po jednym spojrzeniu ak np OBB

Nie wiem skąd bierze się w naszym narodzie tyle głupoty i arogancji... :?:
tez nie wiem, ale wystarczy spjrzec na mape autostrad i lini kolejowych w PL oraz w zachodniej europie i od razu widac ze u nas tej glupotyi arogancji (i jeszcze bezmyslnosci) est znacznie wiecej