Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
148 to bardziej cysterna paliwowa.815-ka natomiast dziwne ma te srebrne...no właśnie sam nie wiem co.Chyba poprostu ma to udawać żaluzje.
Wersja widzę że proszkowa, nie spotkalem się z taką w Polsce a szkoda.
148 to bardziej cysterna paliwowa.815-ka natomiast dziwne ma te srebrne...no właśnie sam nie wiem co.Chyba poprostu ma to udawać żaluzje.
Wersja widzę że proszkowa, nie spotkalem się z taką w Polsce a szkoda.
Nie żaluzje tylko drzwiczki , 148 to producent z paliwówki czerwonym kolorem zaadoptował na straż a nad modelami pracował nie będę ( przynajmniej na razie ) bo to modele pudełkowe i niech takie jeszcze raz podkreślam na razie zostaną .
To że normalna 815-ka ma tam drzwiczki to wiem, ale sa one w kolorze budy, natomiast tu pomalowali na srebrno jakby to miało imitować żaluzje albo coś.