• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Tajemniczy posterunek odgałęźny na leśnych mokradłach ...

Dominik

Znany użytkownik
FREMO Polska
NAMR
Reakcje
396 17 0
Marek Ty tak na poważnie ?? Przecież to robota Draculi jest. ZTCW Nakład wyprzedany - teraz idzie końcówka realizacji zamówień. Sam czekam na jednego z Żagania :cool: Cena była przystępna ;)

chf

Nowy użytkownik
Reakcje
1 0 0
Za pełne wyposażenie cena 1500 pln ( o ile się nie zmieniło coś ( pełne wyposażenie obejmuje : ruchomy wentylatorek, oświetlenie manewrowe, oświetlenie kabiny zgodnie z kierunkiem jazdy, dekoder dźwiękowy esu ( co do dekodera to nie wiem czy nie za dopłatą )))

DRACULA_

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
...dyrektywy unijne mówią jasno : "...ma być entuzjazm , wrażenie powszechnego poparcia . A przede wszystkim ma być kolorowo ! "
Więc skończyłem z DB w III-ciej epoce...i...realizujemy w Wilczycy dyrektywy unijne.
[glow=red] Jest kolorowo ! [/glow] Patrzcie na foto !...trza dziecinnieć , pozbywać się wysmakowanej stylistyki na rzecz współczesnej antystylistyki...trza się kolorkami leczyć ! z tradycyjnych wartości.
Ogłupienie znieczula ! :razz:

Popatrz na każdy kontener po 10 sek. i na koniec na kontener Evergreen i Hoyer po 20 sek.

Prawda że mógłbyś sobie teraz dać wszczepić czip tej dziewczynie z kontenera Makrolonu ... :grin:

Załączniki

gbbsoft

Aktywny użytkownik
Reakcje
11 0 0
DRACULA napisał(a):
To waloryzacja Kassel-Munchen-Karlsruhe na PKP przy pomocy części i kalkomanii z zestawów EFC-Loko.Wagony z otwieranymi drzwiami bocznymi to Marklin 15 szt + 4 szt Brawa + 2 szt Marklin wersje po demontażu budek hamulcowych (te wystawię na Allegro bo opis nie do końca na nie pasuje :długość,ciężar wagonu i numer).W zasadzie wszystkie są rozdysponowane.
To największa ale już ostatnia waloryzacja wagonów dla siebie i innych.Zostaną mi jeszcze zestawy Munchen na PKP w II epoce i platforma Stuttgart na PKP III epoka , ale już tylko po jedej sztuce dla siebie...

gbbsoft

Aktywny użytkownik
Reakcje
11 0 0
Zbyszek napisał(a):
DRACULA napisał(a):
To największa ale już ostatnia waloryzacja wagonów dla siebie i innych.Zostaną mi jeszcze zestawy Munchen na PKP w II epoce i platforma Stuttgart na PKP III epoka , ale już tylko po jedej sztuce dla siebie..
A skąd kolega ma kalki na Sztudgarta z EFC? Hę? Została wydana, bo coś mi majaczy, że była zapowiadana, podobnie jak kalki na chłodnię z orłem.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 165
Tabor 30