Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
PS. Kolega ma dostęp do dat rewizji SU46, czy to wolna interpretacja, lub kalka z oferowanego zestawu? Szukam pierwszej daty rewizji SU46-039 z lat 80-tych
PS2. Mogr poprosić zbliżenie na oznaczenia serii na boku pudła?
Data rewizji jest sprawą bardzo osobistą i nie ma nic wspólnego z żółtym czołem i realnym datowaniem pewnym okresów, epok . Kacper dokładnie określił jak ma wyglądać ta delikatna waloryzacja i taka jest.
,, to ,, to ja śledzę na archiwach z netu, pancerka
a jaką skale preferujesz , 1/12, ...........................
a ja osobiście fruwaki , nie da się wyleczyć.
,, to ,, to ja śledzę na archiwach z netu, pancerka
a jaką skale preferujesz , 1/12, ...........................
a ja osobiście fruwaki , nie da się wyleczyć.
"Jadymy dalej koksem" brzmi znajomo. To dla mnie tu, na obczyźnie jak "Litwo, Ojczyzno moja", dla Wielkiej Emigracji.
Dowej synek, dowej. Piykne to mosz.
Kolejna SU45-175 zjechała z warsztatu. Lok robiony na nowo, nowe malowanie, przestrzenne oznaczenia, nowe opisy na pudle, wymienione trąbki, malowane kabiny, wymienione światła, wstawione niklowane odbłyśniki wraz z ramkami. Lusterka w kpl. Na zdjęciu jeszcze ze zderzakami elastomerowymi, ale już zostały wymienione na tulejowe. Całość delikatnie spatynowana.