Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Akurat tak mi się jakoś ustawił aparat, faktycznie może mogłem bardziej doświetlić tą stronę, ale zdjęcia były robione lustrem i przy naturalnym dziennym świetle bez żadnego obrabiania ani ustawień typu vivid.
Koledze Zbyszkowi chodziło o umieszczenie modelu lampy na modelu warsztatu po prawej stronie figurki modelarza, a nie o oświetlenie planu zdjęcia.
Ale jeżeli miniaturowy modelarz jest mańkutem (osobą leworęczną), to lampa z prawej jest OK, na co zwrócił uwagę kolega FENIX. Nawiasem mówiąc, określenia "szmaja" nie znałem...
Koledze Zbyszkowi chodziło o umieszczenie modelu lampy na modelu warsztatu po prawej stronie figurki modelarza, a nie o oświetlenie planu zdjęcia.
Ale jeżeli miniaturowy modelarz jest mańkutem (osobą leworęczną), to lampa z prawej jest OK, na co zwrócił uwagę kolega FENIX. Nawiasem mówiąc, określenia "szmaja" nie znałem...
Pozamiatane, bez wątpienia najlepsza Twoja przeróbka pierwszego kwartału, pomimo że to MTB, strach pomyśleć co zrobisz jak będzie ogólnonarodowa kwarantanna
Realistyczne malowanie i poprawiony detal nawet z gniota zrobi coś ładnego, ale tylko w rękach artysty/fachowca, a tu widać i jedno i drugie. Zawsze z przyjemnością zaglądam do tego wątku.
A ja w tej wiekopomnej chwili chciałbym podziękować kolegom @Zbigniew Gałczyński oraz @Kanclerz za pomoc w projekcie. Bez nich powyższe by nigdy nie powstało