• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Fotografie Tabor prywatnych przewoźników

Magic

Znany użytkownik
Reakcje
6.784 41 4
23.04.2025. Olsztyn Główny.
Voith Maxima V490 2. Podobno przyjechała ratować zdefektowany silnik dojazdowy Gamy 111Ed-093. Czyli pewnie ściągała z trasy, Potem zmienili obsadę w chwili jak robiłem fotki i na koniec, pojechali luzem, Gama podpięła się pod skład i czekali na wolny szlak.
tory maxima.jpg

Harry Potter

Znany użytkownik
Reakcje
3.243 84 12
V490.1 Voith Maxima na stacji DG Południowa

Franca jest tak brzydka, że aż piękna...
Na żywo w Radzyminie kiedyś stałem obok niej ( ta seria, może nawet ten sam egzemplaż) i dość ciekawie brzmiała. Fakt, na postoju, bo na postoju, ale jednak...

Pozdr...

ps. czyżby tym płotkiem PKP PLK skrócila czynną długość peronu??

Adam Okuń

Znany użytkownik
Reakcje
1.409 3 0
Franca jest tak brzydka, że aż piękna...
Na żywo w Radzyminie kiedyś stałem obok niej ( ta seria, może nawet ten sam egzemplaż) i dość ciekawie brzmiała. Fakt, na postoju, bo na postoju, ale jednak...

Pozdr...

ps. czyżby tym płotkiem PKP PLK skrócila czynną długość peronu??
Peron idzie do remontu. Wstępnie zabezpieczają krawędzie peronowe jakby postępowanie przetargowe nie skończyło się przed uruchomieniem tu ponownie ruchu pasażerskiego.

daromaro

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
2.243 145 86
He, he... Widzę, że kolega @am-70 mnie ubiegł. Właśnie miałem wstawić to zdjęcie. A dzisiaj się zastanawiałem czy nie kupić tego modelu. teraz ceny są niskie to można mieć dwa :). Tylko tego drugiego trzeba by przemalować :)

Widać też kawałek splotu 1435 mm / 750 mm.

Magic

Znany użytkownik
Reakcje
6.784 41 4
21.07.2025. Olsztyn - Likusy. BR285-123.
W malowniczym miejscu które zwę "zygzak" w końcu trafiłem w lepszych warunkach spory skład cystern do pobliskiej bazy w Gutkowie.
tory 21 lip 25 1 6000 2000 stare logo 222222222222X.jpg

Ostatnio edytowane: