• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Szopa Busera

OP
OP
Buser

Buser

Nowy użytkownik
Reakcje
93 0 0
Rozwiązanie co prawda tymczasowe, jednak pozwalające wyeksponować chociaż skromną część taboru. :)
W miejscu tub docelowo według mojego zamysłu znajdą się wspomniane już gabloty o długości ok 2,8-2,9m, zaś same tuby "polecą" wówczas nad dwumetrowe gabloty, które może w końcu uda mi się jeszcze w tym roku poskładać.:rolleyes:
1000018056.jpg

1000018058.jpg

1000018057.jpg

1000018059.jpg

OP
OP
Buser

Buser

Nowy użytkownik
Reakcje
93 0 0
Po ponad roku od zakupu pierwszych surowców na budowę gablot, w końcu po trzydniowej walce z montażem, doczekałem się zapowiadanych dwóch dwumetrowych sztuk na ścianie. :)
Dziś jedną już zapełniłem, co pozwoliło w końcu uwolnić z pudeł kolejną część gromadzonego taboru. Druga, choć ma już rozpisane składy, będzie czekać aż jakiś fachowiec wykona mi umyślone dioramy Wiosna/Lato/Jesień/Zima - z podpięciem w szynach, co pozwoli trzymać tam jeżdżący tabor z dekoderami DCC :)
1000021105.jpg

1000021106.jpg

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Kolekcje 43
Kolekcje 7