• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

sterowanie tabletem/komórką

Gor717

Znany użytkownik
FREMO Polska
KSK Wrocław
Reakcje
791 8 0
:)
Przesyłka z MS Lippe to do niedawna 9,50€ - DHL. Idzie zazwyczaj 4 dni robocze.
Z21 - regulacja poziomu napięcia (a nie tylko stabilizowanie) jest możliwa tylko w czarnym Z21. Można regulować dosyć precyzyjnie (w mV). Osobny poziom dla MainTrack'u, a inny dla toru do programowania.
Co do aktualizacji oprogramowania - potwierdzić mogę że firmware ładuje się do serii dekoderów oznaczonych trzema cyframi czyli MX6xx. Do starszych dwucyfrowych oznaczeń nie miałem okazji sprawdzić. Ładowałem również pakiety dźwiękowe (te akurat które są free na zimo.at ) do MX645. Poszło chociaż nie za pierwszym razem.
Pozdrawiam

Gor717

Znany użytkownik
FREMO Polska
KSK Wrocław
Reakcje
791 8 0
Sprawdzę we wtorek. Wesołych Świąt :)

Sprawdziłem w aplikacji na smartphone'a - system pozwala przypisać funkcje do F28. We wtorek sprawdzę jak to działa.

Arkadiuss88

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Składnica Harcerska SKAUT mile mnie zaskoczyła, dotychczas sklep miał na najwyższe ceny, a przed chwilą trafiłem u nich na zestawy startowe z z21 (biała) w cenie 1169zł i 1300zł.
Skaut od jakiegoś czasu ma bardzo dobre ceny u Pani Magdy zawsze mozna negocjować jakis rabat...
Mam pytanie co do sklepu WMC. Sprawdzony? Mozna spokojnie zamawiać przez net?

Gor717

Znany użytkownik
FREMO Polska
KSK Wrocław
Reakcje
791 8 0
Dla mnie WMC to Wrocław Model Centre i jest OK. Wprawdzie robiłem zawsze odbiór osobisty, ale bez zastrzeżeń.
Polecam rozmowy z właścicielem :)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
DCC 8
DCC 16
DCC 6
DCC 3
DCC 29