• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Stare ciężarówki Brodagaz

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
13.524 57 0
Zbieram szczękę z podłogi.Idealny, chociaż i poprzednie z tego tematu mi się podobały.Ten jednak jest wyjątkowy.Piękny Bussing, idealnie dobrane kolory, piękna grafika na naczepie.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
28.481 392 20
Popieram Piotra, pięknie zrobiony model. Coraz bardziej podobają mi się te stare ciężarówki i coraz częściej myślę o zrobieniu jakiejś podkolekcji z tych oldtimerów. Trochę mnie to przeraża od strony finansowej ale może... ;)

Adam66

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
6.423 110 1
W tym roku byłem z Pawłem Zdrada69 w Lipsku. Spędziłem dobre pół godziny przy stoisku z takimi staruszkami, w pięknych malowaniach. Były relatywnie tanie, jak na taką jakość, ale i tak żeby mieć je w większej ilości trzeba by napaść na bank;)

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Świetny ten oldtimer.Malowanie naczepy bardzo ciekawe.Chociaż osobiście nie rozglądam się za staruszkami to Tobie ich pozazdroszczę bo niektóre modele jak ten są fenomenalne :)