• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Stare ciężarówki Brodagaz

Ciemny

Aktywny użytkownik
Reakcje
857 6 1
Ten Pausbacke jest bardzo konkretny. Fajny powrót do lat sześćdziesiątych. Na uwagę zasługuje również naczepa, która wykonana jest precyzyjnie. Duży plus!

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Stare modele mają coś w sobie, szczególnie konfuguracje, niespotykane już w dzisiejszych czasach. Ten w malowaniu producenta traktorów wygląda bardzo ciekawie. (y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
28.696 392 20
Kapitalnie wygląda ten Bussing. Malowanie serwisowe traktorów tylko dodaje mu uroku. Poza tym ma świetną konfigurację. Podoba mi się ten zestaw. (y)

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
13.694 57 0
Piękny, cudowne malowanie w starym stylu, idealnie dobrane kolory dla ciężarówki z tamtych lat.Dobrze że mam kilka tych zabytków w 1/43 bo i te maleństwa mnie strasznie kuszą.

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
13.694 57 0
Stare grafiki malowane na samochodach czy wagonach robiły swoje.Zupełnie inaczej te pojazdy wyglądały niż z dzisiejszymi, często nachalnymi czy wręcz obrzydliwymi reklamami.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
28.696 392 20
Kolejny stary dobry Magirus. Szkoda, że nie ma pomalowanych tylnych świateł. Bardzo fajna jest forma tego modelu zrobiona przez Brekinę, a i malowanie bardzo fajne.