• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Stacja Łask - makieta i/lub po prostu kolejka

OP
OP
M

Mycowski

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
W Łasku latarnie są tylko na peronie czwartym i przed pierwszym. Szerokość peronów i odległość torów stacyjnych jest w skali więc na pewno wszystko się zmieści.
IMG_1556g.JPG

OP
OP
M

Mycowski

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Plexi robiłem akurat w Mega-tech w Grodzisku Mazowieckim bo tam podjęli się gięcia 1,8m. Tak generalnie to gnie się do 1,5m. Robi to prawie każda firma która sprzedaje plexi. Byłem też np. w Akces ul. Muszkieterów 31

Zbyszek

Znany użytkownik
Reakcje
854 77 5
(y)(y)(y)(y)
Widziałem ich w Jarocinie88 na ''małej scenie''- szczęka wisiała mi długo i pożegnalny koncert na ''dużej'' w 89.
OK, koniec off-topu, ale gdy słyszę Łask, to jest to moje pierwsze skojarzenie.;)

AdamG

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Grzegorz, zaglądam,zaglądam, a tu nic się nie dzieje:) Latasz tylko po całej Europie i okolicach zamiast jakieś fajne foty ze swojej makietoroboty zamieścić:)

OP
OP
M

Mycowski

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Dokończyłem szutrowanie stacji, zacząłem malować resztę bramek i słupów sieci trakcyjnej, przymierzam zwrotniki. W każdym bądź razie nie ma nic do pokazania.

kociol

Aktywny użytkownik
Reakcje
189 5 0
Pierwsza klasa:eek:pomysł orginalny, chociaż podobny jest już na tym forum. Pełen szacun za profesjonalizm(y)