• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

SPUTNIK (ET21) wystartował !

m_zntk

Znany użytkownik
Reakcje
11.864 179 15
a ja poproszę w o większe zdjęcia, bardziej szczegółowe tej budy tak aby było można zobaczyć z czym mamy do czynienia, bo kalendarz już widziałem na targach :)

OP
OP
L
Reakcje
0 0 0
Tak jest to WM5.
Z okazji NOWEGO ROKU PROJEKT SPUTNIK zapodaje minikonkurs fotograficzny.
Do udziału w konkursie zapraszam wszystkich Forumowiczów.
Do 15 stycznia b.r. proszę o nadsyłanie jednego zdjęcia przedstawiającego dowolny model w skali 1:87 w zimowej scenerii.
Zdjęcie (max 1 szt.) należy wstawić w tym wątku. Zdjęcia, które nie będą zawierały "zimy" nie będą brane pod uwage w konkursie.
Od 16 stycznia do końca stycznia b.r. każdy z Forumowiczów będzie mógł oddać jeden głos na fot. z modelem w skali 1:87 w zimowej szacie/ scenerii.
Pierwsze nadesłane foto dostanie premie 5 pkt, drugie 3 pkt, trzecie 1 pkt.
W lutym wszystkie głosy zostaną policzone i do zwycięzcy zostanie wysłany model WM5 bez napędu. Jeśli dwie lub więcej osób będą miały taką samą liczbe pkt. to rozstrzygnięcie nastąpi w dogrywce.
Nagroda zostanie wysłana jeśli zwycięzca pokryje koszty wysyłki w wysokości 11 zł.
Jeśli ogólna liczba zdjęć będzie mniejsza niż 15 , lub zwycięzca nie pokryje kosztów wysyłki nagroda nie zostanie wysłana.
Termin wysłania nagrody to luty 2011.
Zastrzegam sobie możliwość wykorzystania zdjęć do materiałów reklamowych.
Tego nie moge obiecać ale w razie większego zainteresowania konkursem pomyślimy o nagrodzie za 2 i 3 miejsce.
Zatem zapraszam do zamieszczania fot. lokomotyw, wagonów, samochodów, budynków, postaci, etc że tak to określe w zimowych okolicznościach przyrody no i w rozmiarze 87 8)

bstok70

Znany użytkownik
MSMK
PGMK
Reakcje
1.720 37 1
Witam miło w Nowym Roku. A czy modele nie-taboru mogą być - tu słupy KLUBY, Viessmanna i latarnie Omkia? Bo jeżeli nie, to wystawię EN57, czyli będą dwa zdjęcia - czy więc wyjątkowo mogę wysłać drugie zdjęcie z EZT-em w w razie gdyby modele słupów nie były brane pod uwagę w konkursie? Jeżeli słupy mogą być, to wystawiam słupy.

Załączniki

OP
OP
L
Reakcje
0 0 0
Może być absolutnie wszystko - nawet atomowa łódź podwodna czy lodołamacz, słupki, płotki, Eskimoski
8)
Bstok70 mam do Ciebie prośbe - wybierz jedno z dwóch zamieszczonych zdjęć tzn to, które chcesz żeby uczestniczyło w konkursie.
pozdrawiam jacko

bstok70

Znany użytkownik
MSMK
PGMK
Reakcje
1.720 37 1
Witam raz jeszcze. Skoro tak, to wybieram zdjęcie nocne - to była prawdziwa, mroźna noc. Ex "Terczyński" złapał wtedy 90 minut opóźnienia ;)

miś napisał(a):
A dlaczego zwrotnica nie odśnieżona??
To stacja Popowów Kretowo - aktualnie została po niej tylko bocznica do składu węgla. Ten skład (Miloszów-Telewizorowice-Popowów Fabr), to pożegnalny, ostatni kurs po tej linii. Komu by się chciało odśnieżać zamknietą stację? (tym bardziej, że miejscowy osiłek - kol. Gawryluk był wtedy na urlopie ;) )

PS Nie wiem czy to dobrze robić wpisy w konkursie (jest to b. miłe, ale jury może nie być cierpliwe)

PS2 A przy okazji: łubu dubu, łubu dubu - kochani, wspaniali i sprawiedliwi członkowie jury, łaskawie podejdźcie do mojego trudu! :D

marekw111

Znany użytkownik
Reakcje
2 0 0
WM-ka w nagrodę? Nie chcę być wybredny ale gdyby np.chodziło o SAN H100 AUTOBUS ,kto wie może więcej chętnych by było(sam bym kombinował) :D ;) :LOL:

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 22
Tabor 1
Tabor 0
Tabor 21
A
Tabor 12